Search
Close this search box.

Pitbull grijpt baby’s luier en sleept haar mee – seconden later beseft de familie waarom ze een held is

Latana Chai, een moeder uit Californië, werd onlangs getroffen door een vreselijke tragedie.

Het ondenkbare gebeurde toen ze thuis was met haar zeven maanden oude babymeisje Masailah. Masailah is ongeveer zo groot als de pitbull van het gezin, Sasha, die acht maanden oud is.

Rond middernacht op 3 juni hoorde de moeder plotseling Sasha luid blaffen en krabben bij de achtertuindeur. Ze merkte dat de blaffen van de hond bijzonder intens waren en voelde zich meteen gealarmeerd. Ze wist dat er iets niet klopte. Dit was heel anders dan zoals de hond normaal was.

Ze opende de deur om te zien waarom de hond buiten aan het blaffen was – en toen zag ze zwarte rook en vlammen uit het naburige huis komen. Het vuur verspreidde zich snel naar het huis van Latana, schrijft KTVU.

Wat Sasha daarna deed, wordt nu bejubeld door dierenliefhebbers over de hele wereld.

Latana rende naar boven voor Masailah, maar Sasha was al goed op weg. Latana keek vol ontzag hoe de familiepitbull in de luier van de baby beet en haar wegsleepte.

De moeder kon iedereen naar buiten kunnen brengen. Als Sasha niet had gewaarschuwd, was het gezin misschien in de vlammen omgekomen.

Sasha is er al sinds de geboorte van Masailah en het is duidelijk dat deze twee een speciale band delen. Kijk maar eens naar dit nieuwsbericht hieronder.

Helaas geloven velen dat pitbulls nog steeds alleen vechten en van nature agressief zijn. Dit verhaal bewijst eens te meer dat pitbulls geweldige familiehonden zijn en het is aan hun eigenaars om ze recht te zetten!

Deel alsjeblieft om hulde te brengen aan Sasha voor haar geweldige daad!
[fblike]