Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pestkop blokkeert uitgang van man elke dag, kijk wat hij doet als hij zijn wraak neemt

Het lijkt alsof veel bestuurders hun eigen regels hebben als ze aan het verkeer deelnemen. Je kent de types wel: ze draaien ineens om, rijden hard in woonwijken en parkeren zonder op anderen te letten.

Nu weten we niet hoe de bestuurder in dit verhaal zich in het verkeer gedroeg… maar elke dag parkeerde hij zijn auto voor de ingang van de werkplaats van dit vrachtwagenbedrijf.

Op een dag waren de werknemers er klaar mee en vonden het tijd voor wraak.

Toen timmerman Raja Rahim was gaan lunchen in Birmingham, Engeland, afgelopen week, kwam hij iets ongebruikelijks tegen.

Midden op straat stond een vorkheftruck… die een geparkeerde auto omhoog tilde.

¨De man vroeg me of het mijn auto was en of hij aan de kant kon, maar ik zei hem dat hij niet van mij was,¨ vertelde Raja aan StoryTrender.

Hij legde uit dat de auto recht voor de uitging van het vrachtwagenbedrijf was geparkeerd, en daarmee alles blokkeerden. En het was niet de eerste keer dat daar een auto was geparkeerd.

¨We hebben klanten die hun auto recht voor de deur van anderen zetten. We vertellen hen dat niet te doen maar ze doen het toch,¨ vervolgt Raja.

Parkeertickets vermijden

Volgens Raja parkeren bestuurders normaal gesproken op die plek om te voorkomen dat ze parkeertickets hoeven te betalen.

¨We zitten vlakbij het stadscentrum en mensen betalen liever niet voor parkeren. Ik vind het ook te duur,¨ zegt hij.

Dus twee vrachtwagenchauffeurs besloten het zelf op te lossen… en tilden de auto op met hun vorkheftruck. En toen zetten ze de auto voorzichtig weg – op een parkeerplaats aan de andere kant van de straat!

Helaas weten we niet wat de reactie van de eigenaar van de auto was toen hij terugkwam, maar ik kan me voorstellen dat hij behoorlijk in de war moet zijn geweest.

Kijk de wraak van de mannen hier:

Wat vind jij – hebben de vrachtwagenchauffeurs het recht dit te doen? Deel dit verhaal en vertel ons wat je vindt!
[fblike]