Search
Close this search box.

Perverse man bepotelt vrouw in de lift. Ogenblikken later leert hij een lesje dat hij nooit meer zal vergeten.

Denken dat je zomaar iemand kunt vastpakken of betasten, is een walgelijke gedachte op zich. Wat is er zo moeilijk te begrijpen? Het is niet jouw lichaam en je hebt niet het recht om jezelf op te dringen.

Zonder een grondige attitudewijziging gaan we de problemen van onze maatschappij met geweld nooit oplossen. Maar we begrijpen helemaal waarom een vrouw zo krachtig reageert wanneer ze betast worden, zoals in het onderstaande voorbeeld.

Op deze bewakingsbeelden zien we twee mensen in de lift. Eerst begluurt de man de vrouw. Dan benadert hij haar langs achter.

Aanvankelijk probeert de vrouw de aanval nog af te weren door zich discreet af te wenden. Maar de man blijft haar stalken en wanneer hij zijn hand op haar schouder legt, worden zijn bedoelingen duidelijk.

De beelden werden gemaakt in China en het voorval vond volgens de Daily Mail plaats in 2016. Er zijn echter sommige mensen die beweerden dat de video in scène werd gezet. Volgens Mashable identificeerden de Chinese media de vrouw als televisiepersonaliteit en actrice Du Qiao. Du Qiao bevestigde ondertussen dat het wel degelijk zij is in de video, maar houdt vol dat het voorval echt gebeurde.

“Ik stond daar gewoon rustig te staan, maar zijn acties dwongen me om te reageren”, zei Qiao achteraf.
[fblike]
https://youtu.be/y5T-ue3elOE