Zoek
Sluit dit zoekvak.

Personeel op kinderopvang doet peuterschoenen zo strak dat hij blauwe plekken krijgt. Moeder kookt van woede.

Het kiezen van de juiste dagopvang voor onze kinderen is nooit gemakkelijk. Het selecteren van een school met de juiste onderwijsomgeving en het juiste personeel kan voor veel ouders een instinct zijn, dus er is veel onderzoek nodig.

De kosten van kinderopvang zijn soms erg hoog, maar we willen allemaal het beste voor onze kinderen, hoewel we het gevoel kunnen hebben dat we werken om kinderopvang te betalen.

Voor een alleenstaande ouder in North Carolina dacht ze dat ze de perfecte omgeving voor haar kind had gevonden en was ze blij haar daar elke dag achter te laten. Toen ging ze op een middag haar kind ophalen en schrok ze zich kapot over wat ze zag.

Wanneer we onze kinderen achterlaten op de kinderopvang, verwachten we dat al het personeel goed voor onze kostbare kinderen zorgt omdat er niets zo belangrijk voor ons is als onze kinderen.

Maar moeder Jessica Hayes was woedend na het ophalen van haar 17-maanden oude dochter in de Pleasant Hill-kwekerij in Elkin, North Carolina en zag dat het personeel de schoenen van haar dochter op haar enkels had getapet.

Nadat ze de afplaktape voorzichtig van de huid van haar kind had afgetrokken, zag ze dat de tape zo strak was aangebracht dat er sporen en blauwe plekken op waren achtergebleven.

Ze wendde zich tot Facebook om foto’s te plaatsen en haar frustratie te uiten en kreeg een overweldigende reactie.

Jessica’s bericht op Facebook:
“Ik ben van streek dat dit met mijn kind is gebeurd, omdat iemand duidelijk haar wilde leren dat ze haar schoenen niet zomaar kan uittrekken. Dit was ook niet alleen het vastplakken van haar schoenen rond haar enkel, ” schreef ze op Facebook. “Mijn kind kon niet aangeven dat ze strak zaten. Mijn kind van 17 maanden kon niets zeggen. ‘

Jessica zei dat de tape zo strak om de enkels van haar dochter was gewikkeld dat hij zwelling en blauwe plekken veroorzaakte.

“Het doet pijn als je vertrouwt op twee personen, die sinds mijn dochter zes weken oud was, op haar hebben gepast, en nu zo haar schoenen op haar enkels hebben geplakt.”

Jessica zei dat ze het incident had gemeld aan de directeur van de kinderopvang die ‘net zo sprakeloos was als ik’, aldus Cafe Mom.

De kinderopvang reageerde snel: “Pleasant Hill Daycare nam ook passende maatregelen en ontsloeg de twee betrokken werknemers”, aldus het artikel.

Jessica zei ondanks het incident dat haar dochter de volgende dag regelrecht terugging naar dezelfde dagopvang.

Ik begrijp waarom Jessica woedend was toen ze zag wat het personeel had gedaan. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je daarmee instemt.