Search
Close this search box.

Patricia treedt op bij The Voice en maakt een geweldige indruk op alle vier de coaches en het publiek.

In minder dan een minuut waren de vier stoelen van de coaches omgedraaid voor Patricia bij de blinde audities van The Voice.

Gisteren was een moment wat een programma als ‘The Voice of Holland’ zo geweldig maakt. De 29-jarige Patricia van Haastrecht overrompelde coaches en publiek met haar vertolking van ‘Rise Up’. Het duurde nog geen minuut of alle vier de stoelen van de coaches waren omgedraaid.

Voor Patricia was het meedoen aan het programma al een grote overwinning, berichtte Linda. Voorafgaande aan de auditie liet ze weten dat ze eerder niet mee durfde te doen aan het programma. „Ik zat niet goed in mijn vel.”

Alle vier de coaches waren vol lof over haar optreden. Al merkte Anouk wel op dat ze haar krachtige stem beter moet leren doseren. Patricia koos voor Waylon als coach.

De 2 miljoen kijkers die het programma bekeken vonden haar optreden geweldig! Menigeen denkt dat we nu al een winnaar hebben.

Hieronder kun je het optreden van Patricia bekijken. Vergeet niet haar optreden te delen zodat jouw Facebook vrienden hier ook van kunnen genieten!