Zoek
Sluit dit zoekvak.

Passagiers liggen in een deuk door deze hilarische stewardess.

Een steward besluit de veiligheidsinstructies een beetje aan te passen, de passagiers en zijn collega’s liggen in een deuk.

We kennen het allemaal wel, de veiligheidsinstructies van stewardessen. Veel mensen hebben deze inmiddels zo vaak gehoord dat er meestal weinig aandacht meer aan wordt besteed. Steward Daniel Sandberg besloot om de instructies op zijn eigen humoristische manier aan te passen.

Cindy Kuhn zat in het vliegtuig. Op het moment dat ze hoorde dat Daniel de stewardessen voorstelde als zijn vrouw en minnares, wist ze dat ze zijn omroep moest filmen. Drie minuten lang lag ze in een deuk, aldus RTL.

Daniel begint bij het begin: „We houden graag rekening met de laatste modetrends. Als deze vlucht plots een cruise wordt, dan hebben jullie mazzelaars allemaal deze prachte kleine gele mini bikini onder jullie stoel.” Hij heeft het over het reddingsvest.

Daarna volgt een ’tip’ in het geval van een defect: „Mocht uw bikini niet opblazen, nou…grijp uw buurman en houd u met alle macht goed vast.”

De passagiers en zijn collega’s liggen inmiddels allemaal in een deuk. De stewardessen proberen zo goed mogelijk serieus te blijven.

Voor rokers heeft hij ook een oplossing: „Als u echt de nood voelt om een snel hijsje te nemen, kunnen we u verplaatsen naar onze rookruimte, welke zich op de vleugels bevindt. Daar kunt u ook genieten van twee films: ‘Bye Bye Birdie’ en ‘ Gone With the Wind’.”

Daniel kan rekenen op een groot applaus nadat hij klaar is met het omroepen van zijn aangepaste instructies.

Bekijk hieronder zelf de beelden die Cindy filmde. Zo’n steward wil je hebben als je gaat vliegen! Vind je ook niet?

https://www.facebook.com/cindy.kuhn.7/videos/10212208734283417/