Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pasgeboren geitjes zien paard rusten in de wei – niet veel later legt de camera iets ongelooflijks vast

Geitjes zijn komische beestjes, zeker als ze aan het ontdekken en klimmen zijn. Ze vinden het heel leuk om verschillende dingen tegen te komen en deze boer heeft echt z’n best gedaan om het de kleine rakkers naar de zin te maken. Er wordt natuurlijk gezegd dat geiten dol zijn op klimmen, en na het zien van onderstaande video snap ik waarom.

Hier kun je zien hoe een stel babygeitjes zich vermaakt door een beetje te klauteren op een bevriende buur.

De boer in dit filmpje zag hoe het paard op de grond ging liggen om wat te rusten. Even lekker tot mezelf komen na een lange wandeling, moet ie gedacht hebben. Maar dat was zonder een olijk trio aan pasgeboren geitjes gerekend! Zo schattig! Het paard, genaamd Mister G, lag nog steeds rustig op de grond toen hij plots iets voelde op zijn rug. Eén van de kleine ondeugden probeerde erop te klauteren.

De boer zag het gebeuren en besloot alles vast te leggen. Na een tijdje, toen zelfs enkele vrienden waren komen opdagen om het schouwspel te zien, lag het paard nog steeds rustig op de grond en stond het ondeugende drietal geitjes toe vrolijk door te spelen.

Dieren zijn fantastisch. Deel alsjeblieft deze video zodat je vrienden ook wat vrolijks zien op Facebook vandaag!
[fblike]