Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pasgeboren baby met 5 centimeter gitzwarte haren vergeleken met Mowgli.

Met zijn dikke, zwarte bos haar ziet de kleine Oscar Jones er precies uit zoals Mowgli van The Jungle Book. De lokken van Oscar werden al opgemerkt op de echofoto en dokters schatten het toen 1 centimeter lang. Maar toen de babyjongen geboren werd, waren de ouders geschokt om te zien dat hij 5 centimeterlange gitzwarte haren had.

Toen Oscar amper acht weken oud was, moesten zijn ouders Sara Morris en Joshua Jones hem voor het eerst meenemen naar de kapper. Op straat worden ze vaak aangesproken door verbaasde omstanders.

Nu, 20 weken na zijn geboorte via keizersnede, zegt Sara dat ze hem ‘Mowgli’ noemen naar de hoofdrolspeler in The Jungle Book.

Sara, die een babywinkel uitbaat, vertelde: “Oscar beseft dat hij zo veel haar heeft, denk ik. Als we hem neerleggen, steekt hij zijn handjes in zijn haar en speelt ermee. Maar hij begint te huilen als hij er per ongeluk aan trekt, want zijn vingers raken soms verstrikt!”

Momenteel heeft Oscar 12 centimeterlang haar. Enkele vrienden van Sara suggereerden dat de jongen model zou moeten worden, omdat hij er ‘meer uitziet dan een klein mannetje dan een baby’.