Zoek
Sluit dit zoekvak.

Papa wordt verpletterd onder auto – dan krijgt zoon wonderkracht van “engelen”

Heb je ooit gedacht dat er misschien iemand in de wolken over ons waakt? Misschien een oude vriend of een naast familielid – wie dan ook, ze willen gewoon weten dat het goed gaat hier beneden op aarde. En ze kunnen er voor ons zijn in onze meest kwetsbare situaties.

Sommigen geloven dat engelen werkelijk bestaan, terwijl anderen overtuigd zijn van het tegenovergestelde. De familie Parker behoort zeker tot de eerste groep – nadat vader Stephen een vreselijk auto-ongeluk overleefde.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2208688031205&set=a.1495839970449.67507.1667590365&type=3

Het begon allemaal toen Stephen Parker en zijn twee zonen, Mason en J.T. werkten aan de gezinsauto in hun achtertuin. Om de auto op te tillen, moesten zowel Stephen als Mason, toen 17 jaar, helpen.

Na het optillen van de auto viel Mason per ongeluk. Hij ging naar binnen om zich op te lappen. Ondertussen bleven vader Stephen en de jongste zoon Jack, toen 8 jaar oud, buiten.

Vast onder de auto
Terwijl de oudste zoon Mason binnen was om zijn wonden te herstellen, gebeurde het ondenkbare. De haak liet los met vader Stephen nog steeds onder de auto, zijn volle gewicht verpletterde hem en belette hem te ademen.

“Ik zat helemaal vast – kon helemaal niet bewegen”, vertelde Stephen Inside Edition.

J.T. was aan de andere kant van de auto en kon zijn vader niet zien. Stephen was zich er pijnlijk van bewust dat hij maar één kans had om te overleven: iemand moest de zware auto optillen met de krik.

Bijna verliest hij het bewustzijn
In het begin riep Stephen niet naar J.T. omdat hij niet wilde dat zijn zoon zich traumatisch schuldig voelde als hij de auto niet kon optillen. Maar seconden later besefte hij dat hij het bewustzijn bijna zou verliezen en riep uiteindelijk naar zijn 8-jarige zoon.

J.T. begreep onmiddellijk de ernst van de situatie. Maar Stephen herinnert zich amper wat er daarna gebeurde.

“Ik was er niet meer. Ik had alleen een kalm, vredig gevoel “, zegt hij.

Tilt de wagen op
De zware auto moest worden opgetild met de krik en het was een kwestie van minuten voordat Stephen zou stikken, zijn enige overlevingskans lag nu in de handen van de achtjarige J.T.

De jongen aarzelde niet. Hij gebruikte alle kracht die hij kon opbrengen om de auto op te tillen en het leven van zijn vader te redden. Ondanks een gewicht van slechts 45 kilo, slaagde hij erin om de auto binnen een paar minuten op te tillen – en het leven van zijn vader te redden.

“Het was eng, ik dacht niet dat ik de auto kon opkrikken. Maar ik bleef gewoon proberen, “J.T. vertelde Inside Edition.

“Het deed me beseffen dat we niet alleen zijn. Er zijn hogere krachten die over ons waken, “zegt Stephen.

Wat je ook gelooft, het is niets minder dan een wonder dat de jongste zoon van zijn familie erin slaagde het leven van zijn vader te redden door op de een of andere manier genoeg kracht te verzamelen om de zware auto op te tillen met behulp van de krik.

Ik denk dat engelen er zeker waren en de kleine jongen de kracht gaf die hij die dag nodig had. Deel als je dat ook gelooft!
[fblike]