Zoek
Sluit dit zoekvak.

Papa knipt haren van dochter af als straf voor verjaardagscadeau dat ze van haar moeder kreeg.

We weten allemaal dat schoonheid vanbinnen zit. Maar niettemin vinden we het allemaal belangrijk hoe we eruitzien. Het geeft gewoon een goed gevoel om je af en toe een beetje op te maken. Iets waar mensen het meeste belang aan hechten is het kapsel. Dat is uiteraard niet vreemd want het is het eerste wat meteen in het oog springt.

In januari werd Kelsey 13 jaar oud. De tiener besloot dat ze een nieuwe look wilde proberen. Ze wilde graag mèshes, een verzoek waarmee haar moeder instemde. De moeder nam haar dochter mee naar de kapper om haar te verwennen voor haar verjaardag.

Daarna maakte Christine een foto van haar lachende dochter, die duidelijk heel tevreden was met haar nieuwe look.

Maar haar geluk was van korte duur. Enkele dagen later verbleef Kelsey bij haar vader en stiefmoeder – en dat bezoek zou een traumatiserende ervaring worden voor het meisje.

De foto’s die mama na het bezoek maakte, zijn hartverscheurend en schokkend.

Op de foto’s is te zien dat Kelsey zelfs te beschaamd is om haar gezicht te laten zien. Maar je moet haar gezicht niet zien om te begrijpen wat er aan de hand was. Haar lange, mooie haren met de highlights zijn verdwenen en vervangen door een kort en slordig kapsel.

Volgens een Facebookpost van de tante van het meisje knipten de vader van het meisje en de stiefmoeder de lange haren kort nadat ze de mèshes gezien hadden.

Hun motief? “Acties hebben gevolgen.”

Om een onverklaarbare reden waren ze erg overstuur van het nieuwe kapsel van het meisje, en knipten haar lange lokken af.

Maar nu riskeren de vader en de stiefmoeder ook de gevolgen voor hun daden. Ze werken beiden als brandweerlieden en werden geschorst zonder loon. Volgens een Facebookpost van Christine was de gedwongen knipbeurt bedoeld om het meisje te vernederen.

Sinds de post viraal ging, opende de sociale dienst een onderzoek. Hopelijk geschiedt er gerechtigheid en worden de vader en de stiefmoeder op het matje geroepen voor hun vreselijke daden.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

https://www.facebook.com/christin.johnson.10/posts/1976264009069531