Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paard valt op de grond en begint enorme scheten te laten. De video is nu al meer dan 13 miljoen keer bekeken!

Iedereen heeft wel eens last gehad van winderigheid. Zelfs de deftigste mensen laten dagelijks scheten. Het is heel normaal en natuurlijk. Scheten ontstaan omdat we stikstof inslikken en het lichaam daar niks aan heeft.

Een deel van dit stikstof wat wordt in geademd komt uiteindelijk terecht in de darmen. Daar moet het op een gegeven moment ook weer uitkomen en het komt er dan in de vorm van een scheet uit.

Scheten zijn ook zeer zeker niet exclusief voor mensen. Ook de meeste dieren laten scheten. Elk hondenbaasje kan dat beamen.

Ook het paard genaamd Archy laat scheten. Na een verandering in haar dieet is ze meer winderig geworden. De viervoeter is meer vezels gaan eten op aansporen van de dierenarts.

Het gevolg is dus dat er een hoop extra lucht op hoopt in de darmen van het paard. Flink wat meer, dus schrik niet als je de onderstaande video ziet.

Er is dus ook geen reden om je zorgen te maken als je de onderstaande video bekijkt, waar Archy verschillende keren erg harde winden laat.

De desbetreffende video is al meer dan dertien miljoen keer bekeken. Bekijk het zelf ook hieronder en deel het artikel met je vrienden en familie op Facebook als je er om moest lachen!