Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paard bevalt van een tweeling en de beelden verbaast iedereen op het internet.

Bevallen van je kind is het ongelofelijkste gevoel ter wereld. Van zodra je hun kleine gezichtje ziet en hun geur ruikt, wordt er een band gevormd die nooit meer verbroken wordt. Dit soort relaties is iets wat je bij alle wezens op aarde ziet – menselijk, bij apen, honden en paarden. Alle moeders houden van hun baby’s.

Dat was ook het geval toen dit Belgisch trekpaard beviel van niet een, maar twee veulentjes. De band die ze met haar baby’s deelde, was vanaf het begin overduidelijk …

Een cameraploeg volgde de baby’s Lisa en Fien amper vier dagen nu hun geboorte rond de boerderij. Blijkbaar hadden ze al meer dan genoeg energie om te spelen – maar dat duurde niet te lang. De veulentjes begonnen melk te drinken en legden zich dan neer in het sappige gras om even te relaxen. Van zodra ze klaar zijn om te dutten, komt er een klein meisje naar de paardjes gestapt. Aanvankelijk waren haar ouders een beetje aarzelend. Maar dan werden ze eraan herinnerd dat Belgische trekpaarden bekend zijn omwille van hun vriendelijke gedrag.

Net zoals ze vermoedden, was moederpaard geen enkele seconde ongerust toen het meisje naar haar baby’s kwam. In plaats daarvan waardeerde ze de liefde jegens haar kleintjes.

BEKIJK DE SCHATTIGE VIDEO HIERONDER EN DEEL DEZE MAGISCHE VIDEO MET IEDEREEN DIE VAN PAARDEN HOUDT!