Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ouders stoppen baby in de magnetron – en zetten hem aan

Ik zie altijd het goede van mensen, totdat ze me ongelijk geven. Dus toen ik over deze ouders las, verloor ik bijna alle hoop voor de mensheid. Dit echtpaar deed iets ondenkbaars en verwondde een hulpeloos kind.

De verschrikkelijke gebeurtenissen vonden vorig jaar plaats in Missouri, VS. Een echtpaar, Derick Boyce-Slezak en Mikala Boyce-Slezak hadden een nieuwe baby grootgebracht.

Maar ze bleken de ergste soort ouders te zijn.

Ernstige brandwonden
In april bracht het echtpaar hun baby van vier maanden naar de spoedafdeling van het ziekenhuis. Artsen ontdekten dat het kind tweedegraads brandwonden en een hoofdletsel had, meldt ntd.tv

Meegenomen door de politie
Mikala beweerde dat de vader van het kind hun zoon had laten vallen toen hij een televisiecommercial imiteerde.

Ze zei ook dat hij de baby in de magnetron had gedaan en hem een ​​korte tijd had aangezet.

Toen het ziekenhuispersoneel dit hoorde, gingen ze onmiddellijk naar de autoriteiten en werd het paar door de politie gearresteerd.

Ze zijn beschuldigd van kindermishandeling en worden, als ze schuldig worden bevonden, geconfronteerd met een gevangenisstraf. Het kind is ondergeplaatst bij jeugdzorg.

Hoe kan iemand dit doen aan een onschuldig kind? Als je vermoedt dat een kind wordt misbruikt, neem dan contact op met de politie door 112 te bellen – deel dit met je vrienden.
[fblike]