Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ouders laten hun 4-jarige op dagopvang en ontdekken dan de gruwelijke waarheid

Kinderen achterlaten op de kinderopvang kan een gedoe zijn. Het is moeilijk om de hele dag weg te zijn van onze kleintjes. En kinderen vinden het ook niet altijd leuk.

Maar de meeste moeders en vaders moeten overdag werken, dus het is goed dat er dagopvang is om het beste te bieden voor onze kinderen als dat niet lukt.

En vanzelfsprekend zijn 99,999 procent van de medewerkers in de kinderopvang goede mensen met de beste bedoelingen voor onze kinderen. Dit verhaal gaat over de andere .001 procent.

Het ondenkbare gebeurde onlangs op een dagopvang in Philadelphia, Pennsylvania. Maar gelukkig had manager Shawayne Tavares een bewakingscamera geïnstalleerd slechts 30 minuten voordat het schokkende incident plaatsvond. Of anders was er misschien nooit iemand achtergekomen.

Een van de medewerkers van dagopvang, de 52-jarige Sarah Gable, liep met een vierjarig meisje de trap af toen ze plotseling het meisje de trap af duwde.

Gable keek toen op en zag de pas geïnstalleerde camera. Ze pakte het meisje snel bij de hand en leidde haar de rest van de trap af.

Toevallig keek de manager tijdens het incident naar de beveiligingsmonitor en ondernam onmiddellijk actie.

Ze belde de politie, rende de trap af en ontsloeg Gable onmiddellijk voordat de politie arriveerde en haar arresteerde.

Het meisje was geschokt, maar ontsnapte gelukkig zonder ernstig letsel. Haar knie was bebloed, maar ze was in staat om de volgende dag terug te keren naar de dagopvang.

Gable’s advocaat wilde geen commentaar geven op het incident, maar zei dat zijn cliënt opgelucht was om te horen dat het meisje niet ernstig gewond was geraakt.

Gable werd beschuldigd van mishandeling en bracht het welzijn van een kind in gevaar, en haar borgtocht werd vastgesteld op $ 25.000.

Bekijk deze video om te zien wat de bewakingscamera heeft vastgelegd:

Ik ben geschokt en boos om te horen dat iemand dit bij een onschuldig kind zou doen.

Gable zou nooit meer mogen werken met kinderen. Deel als je het ermee eens bent!
[fblike]