Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ouders delen foto’s van hun prachtige tweeling met het syndroom van down om de mooiste momenten van hun leven te delen

Het ding aan het leven is dat het onvoorspelbaar is. Je weet nooit helemaal wat er om de hoek staat en verrassingen kunnen veel verschillende vormen aannemen.

Voor ouders Julie en Dan McConnel kwam een ​​van die verrassingen in de vorm van hun tweeling Milo en Charlie. De jongens werden geboren met het syndroom van Down, een aandoening die over het algemeen een aantal unieke uitdagingen voor ouders oplevert.

En toch waren Milo en Charlie voor Julie en Dan twee felle zonnestralen. Inderdaad, hun invloed verspreidt zich nu over de hele wereld via het internet, en voor de beste reden …

Veel kinderen geboren met het syndroom van Down hebben moeite met het leren van de manier waarop andere kinderen doen, en kunnen ook last hebben van een hele reeks fysieke aandoeningen. Kortom, het syndroom van Down is geen wandeling in het park.

Julie en Dan McConnel zijn echter op een missie om de wereld de positiviteit te tonen die hun tweelingjongens met zich meebrengen. Hun doel is om het stigma van het syndroom van Down weg te vagen, en ze gebruiken de machtige invloed van sociale media om dit te vergemakkelijken.

“Mijn hoop is om gezinnen aan te trekken die de diagnose Downsyndroom krijgen voor hun kind, want dat kan heel eng zijn. Ik hoop dat mensen ons zullen vinden en zien dat dit is hoe het leven kan zijn, ‘vertelde Julie aan WTSP 10 News.

“Het kan leuk zijn, het is vol liefde, het is niet eng. We hebben geen spijt en er is zoveel vreugde in ons leven, en ik hoop dat mensen dat zullen zien. ”

De familie McDonnel wil een gemeenschap oprichten waarin ouders die niet veel weten over het syndroom van Down, kunnen worden opgevoed en bewust kunnen worden gemaakt van de verborgen geneugten die de diagnose kan hebben.

Charlie en Milo zijn uitzonderlijk zeldzaam in zoverre dat ze een broederlijke tweeling zijn met het syndroom van Down – er wordt gedacht dat de kans 1 op 14 miljoen is.

“We staan ​​op de schouders van andere ouders die de weg hebben vrijgemaakt voor al deze dingen en het is een spannende tijd om een ​​kind met het syndroom van Down te krijgen,” voegde Julie eraan toe. “Ik wil ze zien opgroeien en zien doen wat ze willen doen.”

We vinden het standpunt van Julie en Dan tegenover hun kinderen echt lovenswaardig. Door hen in staat te stellen zo populair te worden – en eenvoudig door de kracht van positiviteit – vergroten ze het bewustzijn van de aandoening, die alleen maar tot goede dingen kan leiden!

Als je denkt dat zowel Charlie als Milo geweldig zijn en alle kansen verdienen die andere kinderen krijgen, deel dit artikel dan met je vrienden en familie op Facebook.