Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ouder koppel wordt verrast door hun zoon die zijn kelder heeft omgebouwd appartement!

Als onze ouders en grootouders een leeftijd bereiken dat ze als “ouderen” worden gezien, gaan we allemaal nadenken over hun leefstijl. We willen dat ze veilig zijn in hun eigen huis. Als dat geen mogelijkheid is moet je gaan nadenken of een verzorgingstehuis misschien een oplossing is.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien de meeste bejaardentehuizen duur zijn en zelfs als we ze kunnen betalen, vragen de meesten van ons zich af of ze de juiste zorg krijgen.

Toen de ouders van Schon hun gouden jaren ingingen merkte hij dat ze steeds kwetsbaarder werden. Hij vroeg zich af hoe hun volgende levensfase eruit zou komen te zien.

Bonnie en George Miller, beiden 87 jaar oud, vergaten steeds sneller dingetjes. Toen Bonnie ook nog eens van de trap viel en haar schouder brak wist Schon dat er iets moest veranderen. Schon was zo bezorgd om hen dat hij wist dat hij snel moest handelen. Hij bedacht een oplossing die zijn beide ouders in tranen had zou achterlaten.

“Ik weet dat ze niet zonder elkaar kunnen en dus koste wat kost bij elkaar willen en moeten blijven,” aldus Schon.

Na een lange zoektocht langs verschillende verzorgingstehuizen besloot Schon het heft in eigen hand te nemen en zijn volledige kelder om te bouwen tot een woonhuis voor zijn ouders.

“We hebben besloten om een ​​gat in de keldermuur te maken en de ruimte volledig te verbouwen tot appartement zodat we voor hen kunnen zorgen,” legt Schon uit.

Kijk hieronder het moment dat zijn ouders worden verrast met hun nieuwe huis. Iedereen is in tranen!