Search
Close this search box.

Opa kan niet wachten om zijn pasgeboren kleinkind te ontmoeten – komt er dan achter dat zijn dochter gelogen heeft

Landry James heeft zich altijd omringd met vrouwen. Vandaag de dag is hij het gewend om de enige man te zijn in de familie.

Hij heeft twee zussen, vier dochters en twee kleindochters.

Het heeft van hem een geduldige en zorgzame man gemaakt, alhoewel het ook nadelen heeft: Landry was het een beetje zat om de enige man van de familie te zijn.

Hij kon niet bevroeden hoe dit zou veranderen, op uiterst geestige wijze.

Toen één van zijn dochters, Carie Elbe, erachter kwam dat ze zwanger was van een jongetje, besloot ze om dat kleine detail geheim te houden voor haar vader. Het was Carie’s doel om hem te verrassen op een manier die hij niet snel zou vergeten.

Toen de uitgerekende datum naderde was de hele familie vlakbij om alles mee te kunnen maken.

Bijna niemand wist van het geslacht van het kindje en toen de dag daar was was iedereen blij. Om nog maar te zwijgen van Landry’s blijdschap!

Maar niemand had kunnen voorspellen hoe overrompeld Landry zou zijn toen hij er eindelijk achterkwam dat hij niet langer de enige man van de familie was.

Een dochter onderweg?
Carie was nogal gemeen geweest tegen haar vader gedurende haar zwangerschap. Ze had tegen veel mensen gezegd dat het geslacht een geheim was, maar had toch laten doorschemeren dat het een dochtertje zou worden. Puur om Landry’s schok groter te maken.

Om het allemaal nog extra bijzonder te maken, kwam de kleine spruit precies op Landry’s verjaardag ter wereld! Niemand zei iets over het geslacht, tot het juiste moment daar was.

Toen het moment daar was om opa de waarheid te vertellen wist hij totaal niet meer wat hij moest doen.

Om opa Landry’s verjaardag nog eens extra speciaal te maken, besloot zijn dochter om haar zoon naar zijn opa te vernoemen: Landry James (de tweede). Wat een eerbetoon!

Wat mooi dat iemand dit prachtige tafereel heeft vastgelegd. Kijk naar de video hieronder om te zien hoe Landry reageerde:

De eerste dagen van een nieuw leven aanschouwen is iets prachtigs. Het geslacht zou natuurlijk eigenlijk geen rol moeten spelen – hij zou vast ook gelukkig geweest zijn met nog een kleindochter – maar het is goed voor te stellen dat Landry dolgelukkig was met de komst van een jongetje in de familie.

Deel dit artikel met vrienden op Facebook als jij ook vindt dat (klein)kinderen één van de meest magische dingen van het leven zijn!
[fblike]