Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op deze manier kom je heel simpel en pijnloos van steelwratten af

De beste manier om van je steelwratten af te komen!
Er zijn veel mensen die er last van hebben: kleine steelwratten (en soms hele grote). Deze wratjes of “uitstekende stukjes huid” kunnen overal zitten; op je nek, benen, armen, enz. Ze zien er niet mooi uit en daarom willen de meeste mensen er zo snel mogelijk van af. Velen gaan naar de dokter om het te laten verwijderen, anderen proberen het met dure crèmes of lotions. Hier zit een prijsje aan vast en soms is het ietwat pijnlijk.

De oorsprong van de wratten is niet duidelijk, maar er wordt aangenomen dat een verzwakt immuunsysteem er een rol in speelt.

Steelwratten
Of dat waar is dat weten we niet zeker, maar toch willen we graag weten wat de beste manier is om van deze lelijke plekjes af te komen. Wij hebben een hele goede manier gevonden om het te behandelen. Het is effectief, natuurlijk en ook nog eens pijnloos. En ook nog eens goedkoop! Misschien heb je het zelfs al in huis! Ga naar de volgende pagina voor de ultieme oplossing.

De oplossing
Je hebt geen stikstof nodig. De oplossing is heel simpel: appelazijn! Dit is een product dat steeds meer wordt gebruikt. Het is een heel effectief middel voor zoveel verschillende dingen. Het droogt de wrat uit waardoor die er na een tijdje vanzelf af valt. Doe wat appelazijn op een watje en wrijf het over de wratjes heen. Herhaal dit een paar keer per dag.

Als je dit dagelijks herhaalt dan zal de kleur van de wrat al snel donkerder worden. Als ze na een tijdje zwart zijn geworden dan zullen ze er snel af vallen. De donkere kleur geeft namelijk aan dat de wrat goed aan het uitdrogen is. Probeer het uit, want het werkt echt. Bekijk het filmpje hieronder voor de feiten.