Search
Close this search box.

Ontroostbare hond heeft baasje in 2 maanden niet gezien – zie nu hun emotionele hereniging

Wanneer je een sterke band hebt met je huisdier, kunnen uren als dagen aanvoelen en weken als jaren, wanneer je apart bent.

Je begrijpt de moeilijkheid als je ooit zelf je kat of hond al eens hebt moeten achterlaten om een of andere reden. En je begrijpt de liefde die je voelt wanneer je eindelijk terug bent met je trouwe viervoeter.

Het is echt een emotionele bom wanneer baasjes herenigd worden met hun dieren. Tijdens zo’n momenten moet je altijd een camera bij de hand hebben zodat je de opwinding achteraf opnieuw kunt herleven. Om het puur geluk te zien op het gezicht van een hond wanneer hij of zij ziet wanneer zijn baasje thuis is… die rauwe emotie kan simpelweg niet worden nagebootst op geen enkele andere manier.

Michael Tully kan dit beamen. Hij was weg van zijn hond Miss Poppy, gedurende twee lange maanden. Miss Poppy wachtte elke dag vol geduld tot hij terug zou thuiskomen.

Toen de twee maanden voorbij waren, krulde Miss Poppy haar oren toen ze iets hoorde wat ze dacht nooit meer te horen…

“Ik heb een verrassing voor je. Er is hier iemand die je wilt zien,” zei een van de eigenaars van de pup in de video.

Miss Poppy begreep onmiddellijk wat ze hoorde. Je kunt zelfs haar staartje zien bewegen wanneer ze dolenthousiast is! Haar ogen zijn naar de deur gericht en… daar staat hij dan. Haar dromen zijn werkelijkheid geworden. Haar geliefde baasje is terug.

Bekijk de clip hieronder en DEEL als je begrijpt wat het is om je dier te missen. Honden zijn echt de beste vriend van de mens.

[fblike]