Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontroerend nieuws over Borsato-gezin in verdrietige tijd

Middenin de vreselijke storm waarin de familie Borsato zich door de scheiding van Marco en Leontine bevindt, komt er ineens prachtig nieuws binnen over het gezin.

Jada Borsato treedt definitief in de voetsporen van haar vader en richt zich op een zangcarrière…

De 17-jarige Jada heeft dan ook haar eerste platencontract getekend! Op Instagram is te zien dat dit is bij artiestenbureau NAMAM, waar onder andere Lil’ Kleine, Gaby Blaaser en Geza Weisz ook furore maken. Het is de bedoeling dat zij niet alleen liedjes gaat maken, maar ook films gaat inspreken.

Jada wordt door verschillende volgers gefeliciteerd. ”Hartelijk gefeliciteerd. Een carrière verdien je echt!” schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: ”Veel succes.

Schrijf ideeën/problemen op…” suggereert iemand ander, die waarschijnlijk ook weet dat Jada wat dat betreft op dit moment veel te noteren heeft.

De Borsato-telg heeft natuurlijk al een dikke hit op haar naam staan. Samen met haar vader heeft ze het nummer Samen Voor Altijd gemaakt, een nummer dat zij in de Kuip-concerten van Marco in 2019 nog ten gehore brachten.

Scheiding

Jada’s ouders Marco en Leontine maakten vorige week bekend dat zij gaan scheiden. Jada reageerde op Leontine’s statement met het trieste nieuws en de reacties op hun reacties hierop waren hartverwarmend…

”Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan,” viel te lezen op Leontine’s social media.

”We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Het bericht kon rekenen op talloze reacties, maar die van haar kinderen waren het mooist en meest veelzeggend. Luca reageerde met een hartje op het bericht en Jada zelfs met vijf hartjes! Alleen maar liefde voor hun moeder…

De steunbetuigingen van Jada en Luca konden op hun beurt rekenen op veel prachtige reacties van mensen die meeleven met de Borsato-kids.

”Jij ook heel veel sterkte lieverd, zal voor jou ook niet makkelijk zijn,” stuurde iemand bijvoorbeeld naar Jada. ”Sterkte.. pff.. Zo verdrietig en dan zo publiek zichtbaar zijn;

het lijkt mij niet makkelijk voor jullie… Sterkte!” schreef een ander. Luca kreeg dezelfde berichten, waaronder: ”Heel veel sterkte, ook voor jullie.”