Search
Close this search box.

Onderzoekers stellen vast: Mannen met bierbuik hebben meer succes bij vrouwen en leven langer

We zitten middenin een hete zomer, en dat betekent dat veel mensen het strand opzoeken.

Voor sommigen betekent dat echter ook dat ze hun bierbuikje die ze tijdens de winter goed gevuld hebben, willen wegwerken!

VERGEET ECHTER NIET: Er is onderzoek gedaan die bewijst dat een goeie ouwe bierbuik iets mag zijn om best trots op te zijn!

Het blijkt namelijk dat vrouwen mannen verkiezen met meer buikvet in vergelijking met magere of gespierde mannen.

Klinkt belachelijk, niet? Wel, onderzoekers aan de universiteit aan Yale hebben dit namelijk bewezen, volgens de Britse krant Daily Telegraph.

De aantrekkelijkheid van een man vergroot ook wanneer hij een beetje ouder is en kinderen heeft. Ook dat werd in het onderzoek bewezen. De onderzoekers stellen dat dit niets te maken heeft met een ‘daddy complex’, maar meer met evolutie.

Wat vrouwen willen
De resultaten zeggen dat mannen die al kinderen hebben, vruchtbaarheid uitstralen naar vrouwen toe, wat hun natuurlijke aantrekkingskracht vergroot. Bovendien hebben andere studies aangetoond dat mannen met hogere testosteronniveaus (en een dikkere buik) veel minder kans hebben op hartaanvallen en prostaatkanker.

Diezelfde studie wijst naar het feit dat meer lichaamsvet betekent dat een man zich meer richt op zijn familie. Als gevolg van deze combinatie, is de kans dat hij een andere vrouw zal zoeken aanzienlijk veel lager.

Gefeliciteerd dus aan alle maan met een bierbuik! Het blijkt namelijk te zijn wat vrouwen echt willen.

Ben je akkoord met dit idee? DEEL dan dit artikel op Facebook zodat meer mannen met een bierbuik zich comfortabel kunnen voelen! Want, dat mogen ze!
[fblike]