Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onderzoek: Mensen met deze 10 namen gaan het meest vreemd!

We vermoedde het al, maar vreemdgaan blijkt toch echt in de naam te zitten. Damn you Jay en Deborah! We hadden het ruim van te voren kunnen weten. Maar er zijn meer namen waarvoor je moet oppassen. Zo. Je hebt die hufter net op straat gegooid, omdat hij de salsa danste met een andere dame. Met een doos tissues vraag je je af waar het toch is mis gegaan. Nou, waarschijnlijk al bij zijn geboorte toen hij de naam Michael kreeg.

Onderzoek
Er is door Gleeden echt een supergoed *ahum* wetenschappelijk onderzoek gedaan naar welke namen het vaakst hun partner bedriegen. Let dus maar goed op die Natans en Megans. Zij zijn degene die het vaakst ontrouw zijn volgens een website waar getrouwde mensen buiten de pot kunnen pissen. Gleeden heeft aan 2003 vrouwelijke en 2019 mannelijke leden gevraagd of ze weleens ontrouw zijn geweest (dat lijkt ons toch een vereiste voor deze website? Maar goed.)

Daaruit kwam de superwetenschappelijke lijst (not) met namen van mensen die het meest vreemdgaan, 100% nauwkeurig natuurlijk. Hier komen de namen waar je goed voor moet oppassen:

Mannen:
1. Jay
2. Dylano
3. Michael
4. Wesley
5. Kevin

Vrouwen:
1. Deborah
2. Damy
3. Samantha
4. Monique
5. Pricilla