Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oma neemt babyfles uit koelkast maar melk ziet er ‘donker’ uit – ziet groene ring en panikeert

Soms lees je verhalen die zo ziekelijk zijn dat ze bijna niet waar kunnen zijn. Behalve dit verhaal.

Het maakt me triest om te weten dat er mensen zijn zoals deze jonge vrouw. Gelukkig geraakte niemand gewond door haar gruwelijke plan.

Lees het volledige verhaal hieronder.

De 19-jarige Sarai Rodriguez-Miranda woonde bij haar moeder in Indiana, Verenigde Staten. Een jaar geleden had Sarai’s broer een plek nodig om te logeren. Samen met zijn verloofde en hun 11 maanden oude dochtertje trokken ze in bij Sarai.

Sarai’s moeder heeft een groot hart en wilde helpen. Dus toen haar zoon langer dan verwacht zocht naar een nieuwe woonplaats, liet ze hem en zijn familie wat langer blijven. Maar daar was Sarai niet gelukkig mee.

Ze moest niets hebben van de familie van haar broer, en al zeker niet haar nichtje.

Op de een of andere manier kon Sarai’s moeder haar haat voor het kleine meisje voelen. In januari 2017, besliste ze om de mobiele telefoon van Sarai te controleren, om te zien of ze iets kon vinden.

Toen zag ze een sms-gesprek die haar deed bevriezen.

Sarai had verschillende sms’jes gestuurd naar haar vriendje over hoe ze wenste dat het dochtertje van haar broer dood was. Ze maakte zelfs een gruwelijk plan om het 11 maanden oude kindje te doden.

“Ik hoop dat ze sterft”, schreef ze. “Ja, ik vind het grappig dat ik geen greintje schuldbesef heb.”

Ik kan me zelfs niet inbeelden hoe Sarai’s moeder zich moest gevoeld hebben. Haar eigen dochter wou haar kleindochter vermoorden. Daar zijn geen woorden voor!

Ze handelt onmiddellijk
Sarai’s moeder besefte dat ze iets moest doen. Haar dochter had het plan al misschien in gang gezet. Ze nam foto’s van haar sms-gesprekken als bewijs en toen ging ze naar de koelkast waar de babyflesjes met melk bewaard stonden.

Er stonden twee flesjes in de koelkast, en Sarai’s moeder merkte op dat eentje donkerder was dan de ander. Ze zag ook dat een groene ring zich vormde in de bodem van de donkergekleurde fles.

Ze verdacht Sarai ervan haar kleindochter te vergiftigen, dus besliste ze om de baby naar het ziekenhuis te brengen om zeker te zijn dat ze in orde was. Gelukkig bleek het meisje niets gedronken te hebben van het mengsel in de fles.

Toen de moeder besefte dat haar kleindochter in gevaar was, ging ze naar de politie en toonde ze de sms-berichten en een mortel en stamper uit de keuken. Ze vermoedde dat Sarai deze had gebruikt om enkele pillen plat te stampen en hen te mengen in de melk.

De laboresultaten onthulden dat de mortel en stamper gebruikt waren om een grote hoeveelheid migrainetabletten te pletten. De 9 pillen medicatie die in de fles te vinden waren, waren genoeg om een volwassene te doden.

Toen Sarai besefte dat haar moeder de politie verteld had over de vergiftigingspoging, liep ze weg van huis.

Sarai kon de politie 9 maanden lang ontwijken, maar vorige week werd ze gevonden. Op 29 september, werd Sarai aangehouden in Michigan op verdenking van moord.

Ik ben dolblij dat Sarai’s moeder haar afschuwelijke plan ontdekt heeft voor het te laat was. Nu kan Sarai gestraft worden. Dit is een extreem tragisch verhaal en ik heb te doen met de moeder, die alles deed om haar kleinkind te beschermen. Zelfs al moet ze daarvoor haar eigen dochter laten inrekenen. Deze moeder is een echte heldin!
[fblike]