Zoek
Sluit dit zoekvak.

Olifant moest 53 jaar optreden in het circus. Kijk het moment als ze eindelijk met haar familie herenigd wordt.

De olifant genaamd Rhea werd 53 jaar lang geslagen en gefolterd door de medewerkers van een circus. Maar dankzij de helden van “Wildlife Rescue SOS Center” kon ze eindelijk uit haar gevangenis gered worden.

De dierenwelzijnsorganisatie had plechtig beloofd dat ze Rhea zouden herenigen met haar zussen Sita en Mian, die 5 maanden voordien uit hetzelfde circus gered werden. Wildlife Rescue SOS Center wilde er alles aan doen om deze belofte na te komen, en dat lukte hen ook!

Na enkele maanden van elkaar gescheiden te zijn, waren de zusjes eindelijk weer samen. De reactie toen ze elkaar weer terugzagen, is gewoonweg magisch. Het lijkt erop dat ze echt op elkaar gewacht hebben.

De olifanten hadden tijdens hun jarenlange gevangenschap een onbreekbare band gevormd. Toen ze herenigd werden, leek het erop dat ze nooit van elkaar gescheiden waren!

Rhea en haar zussen zullen de rest van hun leven nu in de vrije natuur kunnen doorbrengen. En het belangrijkste is dat deze drie olifanten nooit meer van elkaar gescheiden zullen worden.