Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog meer slechts nieuws voor Jan Smit: Hij heeft zichzelf verwond

Jan Smit mag dan wel uitblinken in een heleboel dingen, maar klussen lijkt de Volendammer nog niet zo goed af te gaan. Op Instagram deelt Jan een foto van een bloedend voorhoofd en een boormachine in zijn hand…

Jan schrijft bij de foto: “Weet niet of deze wond nog weg te werken valt vóór de loting van het Songfestival komende dinsdag… #JanDeBouwer” Aanstaande dinsdag vindt namelijk in het stadhuis van Rotterdam de sleutelwissel en de loting voor de halve finales plaats.

Volgers reageren met gemixte reacties op de foto: “Hoe moeilijk is nu een schroefje vastmaken? Gelukkig heb jij voor een ander vak gestudeerd” en “Och jeetje, virtual kusje erop?” Ook Jim Bakkum laat van zich horen: “Jij was die handige gast uit Volendam toch?”, schrijft de musical- en filmster.

Oefenen voor het Songfestival

Begin deze week deelde Jan een filmpje waarop te zien is hoe hij samen met Chantal Janzen en Edsilia Rombley aan het oefenen is voor de loting. “Vanmorgen hebben we een poging gedaan om de loting voor volgende week alvast te oefenen… Wij komen er wel! #Eurovision #VolgendeWeekNatuurlijkSerieus.”

https://www.instagram.com/p/B7yk-BoAz2w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading