Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nikkie de Jager: Dit is mijn afperser!

De afperser van Nikkie de Jager is bekend. Dit maakt ‘NikkieTutorials’, zoals ze op Youtube heet, bekend in een openhartige video…

Nikkie vertelde eerder deze maand dat zij transgender is, nadat zij door een onbekend persoon werd afgeperst. Inmiddels blijkt dat de persoon niet meer onbekend is en Nikkie weet ALLES van hem af. ”Laten we het hebben over het afpersen,” vertelt ze in de video. ”Laten we ten eerste stoppen met de heksenjacht die gaande is met mensen die zeggen: we hebben hem gevonden, of de vrouw. Als iemand het recht heeft om hier meer over te vertellen, ben ik het zelf. Het is mijn verhaal.”

”Met de hulp van de politie hebben we exact gevonden wie mij afpersten,” vervolgt ze haar verhaal. ”Ik heb hun namen, telefoonnummers, e-mailadressen, Facebook en ik weet zelfs waar ze wonen en hoe ze mensen in mijn omgeving hebben behandeld om meer informatie te krijgen over mijn ware verhaal.”

”Toen ik erachter kwam wie het was, was ik geschokt. Dit is niemand die jullie kennen,” benadrukt ze. ”Het is zelfs iemand die ik niet persoonlijk ken. Erachter komen wie dit heeft gedaan was doodeng, maar ook erg bevrijdend. Het is eng, want je weet dat er iemand zo duivels is, om iemand uit de kast te trekken. Je bent ziek in je hoofd als je dit wilt. Maar nu ik weet wie het is kan ik erop letten en het geeft me perspectief.”

https://www.instagram.com/p/B74EklqJBMM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

‘Ik heb de kracht om een leven te vernietigen’

”Het vergaren van deze informatie zorgde ervoor dat ik een van de moeilijkste beslissingen van mijn leven moest nemen. Het voelt alsof iedereen die iets fout doet gestraft moet worden. Maar na alle reacties en wereldwijd nieuws zijn, weet ik dat hier de grootste verantwoordelijkheid ooit bij komt kijken. Ik heb de kracht om een leven te vernietigen. Niet alleen die van mijn afperser, maar ook die van zijn familie, zijn kinderen, zijn vrienden, zijn omgeving. En sinds ik achter zijn naam ben gekomen, zit dat al in mijn hoofd. Als ik zijn naam vertel doe ik hetzelfde als hij bij mij. Wil ik dat wel? Dit zou ik mijn ergste vijand niet aan willen doen.”

”Op een bepaalde manier hebben ze al hun straf gehad. Ze weten dat ik precies weet wie het is. Ze zullen al doodsbang zijn dat de naam lekt bij de pers. Zijn doel was mijn carriere vernietigen, maar kijk eens waar ik nu ben. Mensen accepteren me en geven hun liefde.” En: ”Dit zijn de beste 32 miljoen ‘fuck you’s’ in de hele wereld.” Go Nikkie!