Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nederland geschokt om hoe Patricia Paay er 50 jaar geleden uit zag

Gister was het de verjaardag van Patricia Paay en ze mocht alweer 70 kaarsje uitblazen. Daarom dachten wij dat dit een mooi moment was om terug te blikken naar haar carrière en haar ontwikkeling tot de prachtige vrouw die zij vandaag de dag is.

Hieronder zie je een Patricia van 17 jaar oud. Dit was toen ze haar single had uitgebracht waardoor zij bekend werd in de Nederlandse muziekindustrie. Herken jij Patricia hierin terug?

https://www.instagram.com/p/Bu_l3vSFtxe/?utm_source=ig_embed

Goed en gezond
Patricia ervaart haar 70ste verjaardag wel als een flinke mijlpaal, maar kan er nog niet helemaal aan wennen. “Zolang je je goed voelt en gezond maakt het niet uit” vertelt ze aan RTL Boulevard. Samen met haar ouders in Brabant hebben ze haar verjaardag gevierd met een lekker gebakje.

Ondanks sommige dieptepunten in haar carrière, die bij iedereen wel bekend is, gaat het nu goed met Patricia. “Ik heb veel liefde om me heen, een hele lieve man, dan sla je je overal wel doorheen”, vertelt ze.

“Ik ben trots op mijn carrière en alles wat ik heb bereikt. Ik ben al 52 jaar bezig en heb geweldige dingen gedaan, veel platen verkocht, succes gehad, ook in het buitenland. Een meisje uit Rotterdam, ik heb het tóch allemaal gedaan.”

Bron: RTL Boulevard