Zoek
Sluit dit zoekvak.

Na 18 miskramen mag deze trotse vrouw zich op 48-jarige leeftijd eindelijk moeder noemen!

Toen Louise Warneford haar man Mark in 1999 ontmoette, wist ze dat ze meteen voor een gezin wilden beginnen.

Louise, uit Swindon, in Engeland, begon op 32-jarige leeftijd zwanger te worden, maar haar pogingen waren beladen met tragedie.

Ondanks 16 jaar proberen en 18 miskramen gaf Louise nooit de hoop op en nu, op 48-jarige leeftijd, is ze de trotse moeder van babyjongen William en kan niet gelukkiger zijn.

Louise en haar 55-jarige echtgenoot Mark gaven bijna $ 100.000 uit aan IVF-behandeling.

Mark had in een eerdere relatie een vasectomie ondergaan, dus het paar keek naar dure IVF-behandelingen om zwanger te worden.

Louise had geen probleem met zwanger worden maar rond 14 weken zou ze haar baby verliezen.

“Elke keer dat ik hoop kreeg en dacht dat” dit het was “en ik de perfecte familie zou krijgen die ik altijd al wilde hebben – ik kon niet stoppen met huilen elke keer dat ik een miskraam had,” vertelde Louise de Daily Mail.

“We besloten om IVF te proberen, maar ondanks dat we een aantal keren zwanger raakten, verloren we altijd de baby.”

Net toen het paar besloot om een ​​doorbraak op te geven, kwam er een arts die ontdekte dat Louise ‘killer cellen’ had, wat betekende dat haar eigen lichaam haar embryo’s vernietigde.

Eindelijk kreeg Louise de behandeling die ze nodig had en werd zwanger. Haar zoon William werd geboren op 37 weken via een keizersnede.

“Het was geweldig,” zegt een emotionele Louise van het moment dat ze haar babyjongen werd overhandigd.

“Toen de chirurg hem aan mij gaf, kon ik het gewoon niet geloven, ik kon mijn geluk niet geloven, ik kan het nog steeds niet geloven, hij was mooi, ik voelde me alsof ik de loterij had gewonnen,” vertelde ze.

Louise beschrijft moeder zijn als ‘de beste baan ter wereld’.

Lees meer over het verhaal van Louise en haar boodschap aan andere koppels die proberen zwanger te worden in de onderstaande clip.