Search
Close this search box.

Moos is weer terug bij haar baasjes – na ruim een week stond ze plotseling voor de poort

Ruim een week geleden raakte Moos vermist. Terwijl haar baasjes op vakantie waren, logeerde de viervoeter bij de ouders van een baasje. Na lang zoeken werd ze niet gevonden, maar dinsdagavond verscheen ze op dezelfde plek waar ze vermist raakte!

Moos is de trouwe metgezel van Juliët en Geert Zegers uit Uden. Ze heeft een hele special plek in het hart van haar baasjes, tijdens hun bruiloft was ze zelfs de ringdraagster.

Haar baasjes gingen op vakantie en lieten haar bij de ouders van Geert achter. Een langskomende luchtballon deed de Berner sennenhond zo schrikken dat ze wegrende, bericht Omroep Brabant. Arme Moos is erg bang voor luchtballonen en in de omgeving vliegen er veel rond.

https://www.facebook.com/avonturenvanmoos/photos/a.484699725335362.1073741828.484677435337591/484701178668550/?type=3

Een lange zoektocht was helaas niet succesvol. Zelfs twee speurhonden werden ingezet, maar het mocht niet baten.

Op Facebook werd een pagina gecreëerd om te helpen zoeken naar Moos. Wellicht had iemand haar ergens gezien. Maar de dagen verstreken, en er kwam geen nieuws.

Totdat op dinsdagavond het verlossende telefoontje kwam! “Mijn schoonmoeder belde dinsdagavond dat ze voor de poort stond, op de plek waar ze vermist raakte.”, vertelde een dolblije Juliët aan Omroep Brabant.

Moos is weer thuis bij haar baasjes. Ze is een beetje vermagerd en moe, maar voor de rest lijkt ze dezelfde vrolijke Moos te zijn. Het is een mysterie voor iedereen waar ze de laatste negen dagen heeft uitgehangen en wat ze heeft gedaan.

Juliët wil iedereen onwijs bedanken voor de reacties, tips en zoekacties, schrijft ze op Facebook! Na al die ongeruste dagen is Moos gelukkig gezond en wel weer terug bij haar baasjes!
[fblike]