Zoek
Sluit dit zoekvak.

Monique Westenberg haalt voor het eerst hard uit naar Bridget Maasland

In het nieuwe Linda magazine lucht Monique Westenberg voor het eerst uitgebreid haar hart over Brazes. Met Brazes wordt de kortstondige relatie bedoeld tussen André Hazes en Bridget Maasland eind vorig jaar en begin dit jaar. Kort nadat André het uitmaakte met Monique en ervandoor ging met Bridget deelden de twee nieuwe lovers al foto’s op social media.

In de Linda zegt ze daarover: . “Ik kreeg gewoon amper de tijd om de pijn te voelen, omdat alles zo in my face werd gedaan. Dat kan ik ook niet goedpraten, dat vind ik echt walgelijk. Ik vind het zo ondoordacht, ook naar de kleine toe. Die gaat dat allemaal terugzien. Ik bedoel; je bent allebei volwassen, met kinderen, dan hou je je toch even in.”

Monique Westenberg is eindelijk open over Brazes
Toch laat Monique weten dat ze geen moment jaloers is geweest op Bridget. Naar eigen zeggen wist ze al vanaf het begin dat de relatie tussen André en Bridget geen lang leven beschoren was. “Het was heel dubbel. Het deed verschrikkelijk veel zeer, omdat het daarmee definitief was, dacht ik. En dat deed pijn, want hij was mijn liefde, mijn man. Maar toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen, dit gaat ‘m verder niet worden.”

https://www.instagram.com/p/B-z0993jtMR/?utm_source=ig_embed