Zoek
Sluit dit zoekvak.

Monique Westenberg doet opvallende uitspraak over relatie met André

Monique: ‘Ik wacht op een huwelijksaanzoek’. Meerdere malen heeft André Hazes tegen de media gezegd dat hij dolgraag met zijn Monique wil trouwen.

En als het aan Monique ligt, vindt de bruiloft liever gisteren plaats dan vandaag. Ze kan niet wachten om André het jawoord te geven.

”Ik wacht op een huwelijksaanzoek”, zo laat ze weten aan Story. Het ziet ernaar uit dat hun verloving niet lang meer op zich zal laten wachten. Monique neemt geen blad voor de mond.

Trouwen
Tijdens de presentatie van haar eerste boek vertelt ze aan Story: ”Ik wil heel graag trouwen. André weet dat ook.

Ik wacht op een huwelijksaanzoek. Daarna ga ik ook direct met alle voorbereidingen beginnen.” Hoe de bruiloft eruit zal zien, is nog de vraag.

”Ik wil het liefst trouwen met alleen familie en beste vrienden om ons heen. Een klein huwelijk. Het is tenslotte onze dag. Maar André wil alles groots aanpakken. Daarin zullen we elkaar tegemoet moeten komen.”

Op z’n knieën
Hoewel Monique voor André al een echte Hazes is, zou een bruiloft de kers op de taart zijn. Toch is het er nog niet van gekomen om op zijn knieën te gaan.

”Ik heb een paar keer op het punt gestaan om Monique een aanzoek te doen”, biechtte de zanger onlangs op.

”Maar dan besloot ik het toch niet te doen, omdat het moment daarvoor niet perfect genoeg was. Ze verdient iets moois, iets unieks. Alleen een vliegtuigje en daarachter een aanzoek, is niet voldoende.”

Steun en toeverlaat
Monique trekt het zich inmiddels niet meer zo aan. ”Ik gun hem zijn moment”, lacht ze. Toch hoopt ze wel dat er binnenkort een ring om haar vinger zit. ”André is mijn steun en toeverlaat”, aldus Monique.