Zoek
Sluit dit zoekvak.

Monica Geuze zwaar gestalkt door gozer.

Monica Geuze is met meer dan een miljoen volgers een van de grootste influencers van Nederland. Die bekendheid brengt niet alleen maar complimentjes en bewondering van fans met zich. Zo kreeg ze ook te maken met een enge stalker. Geuze vertelde aan Andy van der Meijde openhartig over deze griezelige ervaring.

Bizarre ervaring

Andy wilde weleens weten of Monica ook al eens te maken had gehad met opdringerige fans of stalkers. Dit kent de influencer helaas maar al te goed. Ze onthulde: “Ik heb wel laatst iets heel bizars meegemaakt op Instagram. Er was een of andere gozer die mij denk ik wel 120 berichten per dag stuurde.” Monica zegt dat de griezel haar dingen stuurde als ‘Ik kom je halen’.

Politie

Op een bepaald ogenblik had ze er helemaal genoeg van en besloot ze om naar de politie te stappen. De YouTube-ster vertelde: “Op een gegeven moment ben ik naar de politie gegaan. Hij bleek al in een soort van inrichting te zitten. Voor hetzelfde geld stond hij wel ineens voor mijn deur.”

De politie sprak de man aan op zijn gedrag. Monica legde uit: “Hij was heel erg geschrokken en vertelde dat het nooit zijn bedoeling is geweest.”