Zoek
Sluit dit zoekvak.

Monica Geuze stopt na bijna acht jaar met het maken van vlogs over haar dagelijks leven.

Monica Geuze, een 27-jarige influencer, heeft aangekondigd dat ze na bijna acht jaar gaat stoppen met het maken van vlogs. Ze was een van de eerste dagelijkse vloggers in Nederland die veel aandacht trok en bekendheid kreeg bij een groot publiek.

Monica Geuze stopt met vloggen omdat het moeilijk voor haar is om “alle ballen hoog te houden” en ze het lastig vindt om continu dingen uit haar privéleven te delen. Ze heeft ook aangekondigd dat ze en haar vriend, die vaak in haar vlogs te zien was, uit elkaar zijn. Geuze is haar volgers “ontzettend dankbaar” voor alles wat haar het vloggen heeft gebracht.

Ze begon in 2014 met het maken van dagelijkse vlogs waarin ze haar kijkers meenam in haar dagelijks leven. Een paar jaar later besloot ze om dit terug te brengen tot wekelijkse vlogs.

Haar fans hebben haar zien navigeren door moeilijke tijden, zoals het uit elkaar gaan met voetballer Lars Veldwijk en het moederschap van dochter Zara-Lizzy. Ze was ook openhartig over verschillende aspecten van haar leven, zoals cosmetische ingrepen, bezoeken aan de psycholoog en co-ouderschap met haar ex.

In de loop der jaren werd Monica Geuze bekender bij het grote publiek toen ze begon met het presenteren van tv-programma’s, boeken uitbracht en samenwerkte met bekende merken. Voordat ze begon met vloggen was ze al bekend als de dj van rapper Ronnie Flex.

Monica Geuze heeft meer dan half miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal en is daarmee één van de bekendste vloggers van Nederland. Hoewel ze gaat stoppen met het maken van vlogs over haar dagelijks leven, blijft haar YouTube-kanaal wel bestaan en wil ze blijven maken video’s. Ze blijft ook actief als influencer op Instagram en TikTok, waar ze ook veel volgers heeft.