Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moedige motorrijder stopt het verkeer om een kitten te redden en brengt het vervolgens mee naar huis.

De meeste mensen rijden bijna op automatische piloot naar en van hun werk. Ze sluiten zich volledig af van wat er rondom hen gebeurt. Een pendelaar had gelukkig een scherp oog toen hij in het drukke verkeer onderweg was naar huis en een verlaten katje zag.

Hoewel het niet onmogelijk is, was het katje wellicht niet van het werk onderweg naar huis. Aan de manier waarop ze waggelde, kwam ze wellicht recht van het café. Dronken katten, het is een echte plaag.

De 30-jarige Christian Crehencia kreeg duidelijk al eerder met hen te maken, want hij stopte het verkeer meteen en redde het katje van het drukke verkeer.

Christian merkte het verlaten katje op langs een drukke weg in Manila op de Filipijnen. Het stond op het punt om onder de wielen van een 4×4 auto te stappen. Nadat hij het katje in veiligheid had gebracht, ontstond er meteen een hechte band tussen de twee.

De biker stopte het katje in de tas van zijn jas en vervolgde zijn weg naar huis. Nadat hij haar thuis had gebracht, doopte hij de kat “Baby” en overhandigde haar aan een buur in de wijk Navotas, waar hij woont met zijn vrouw en kind.

Christian, een brandweerman, zei:

“Ik ben blij dat ik op het juiste ogenblik op de juiste plaats was toen de kat hulp nodig had. Ik merkte de kat op de weg op en ze was slechts enkele centimeters verwijderd van de wielen van de jeep. Als ik er niet was geweest, was ze misschien gedood door een van de aankomende auto’s. Ik had haar graag geadopteerd, maar ik heb een pasgeboren baby die allergisch is voor vacht, dus moesten we haar aan een buur geven. Ik zal haar regelmatig bezoeken om er zeker van te zijn dat ze oké is.”

BEKIJK DE REDDING HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT OM DEZE BIKER MET EEN GROOT HART VOOR DIEREN TE BEDANKEN!