Search
Close this search box.

Moeder zingt met zoon maar hun lied laat iedereen huilen

Deze emotionele versie van “Say Something” gezongen door een moeder en zoon duo Melody Bell en Jamie Gilpin tijdens “Britain’s Got Talent” is gewoon bijzonder.

Ze hebben niet alleen een perfecte harmonie, maar hun liefde is duidelijk te zien. Je hart zal niet alleen smelten maar ook sneller gaan kloppen wanneer je hun optreden hoort en ziet. Het zijn optredens zoals deze die de mensen in heel Groot-Brittannië van de show doen houden.

Coach Amanda Holden vroeg het moeder en zoon duo hoe lang ze zich hadden voorbereid en hoe lang ze al samen zongen. Jamie’s moeder Melody antwoordde, “Een paar weken,” wat dit optreden nog beter maakt.

Melody, die al jaren zingt en optreedt voor gepensioneerden en invaliden, nam deze kans aan om Jamie’s talent te laten zien. Wanneer Jamie begint met zingen, ondersteunt Melody zijn zang met mooie harmonieën. Dit prachtige moment verscheen op dit podium, voor een groot publiek.

Jamie stopte met zingen toen hij 11 jaar was omdat hij gepest werd. Zijn traumatische ervaring had invloed op zijn zelfvertrouwen en zijn gevoel op het podium.

Toen Melody en Jamie klaar waren, kregen ze een staande ovatie van het publiek en van drie van de vier coaches. Coach Simon Cowell, die niet vaak positief is over iemand, bleef zitten maar gaf ze wel een welverdiend applaus met een glimlach op zijn gezicht. Coach David Williams zei, “Een erg speciale band tussen moeder en zoon.” Alesha Dixon beschreef het als “Een schrijnende versie.” Simon Cowell gaf ze een compliment waarvan je toch moet zeggen dat het het beste compliment was van allemaal: “Je harmonieën maakten het lied nog beter.”

Na het bekijken van dit optreden zul je beamen dat dit niet alleen maar een mooie versie is van “Say Something” door A Great Big World, maar dat het een prachtig moment is waarin moeder een zoon een band laten zien op een nationaal podium. Het zijn momenten zoals deze die ons blij maken en ons vertrouwen geven in niet alleen onze dromen maar ook in de liefde zelf.

Je kunt de video hieronder bekijken!

https://youtu.be/cI8eQB8Esyo

Als de video je liet lachen of tranen in je ogen deed opwellen, zorg er dan voor dat je je vrienden en familie deze video ook laat zien!
[fblike]