Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moeder wordt verteld zichzelf te bedekken als ze borstvoeding geeft – haar hilarische reactie wordt online geprezen

Het debat over de vraag of vrouwen op openbare plaatsen borstvoeding mogen geven, blijft mensen bezig houden.

Dat gezegd hebbende, denk ik dat we het er allemaal over eens zijn dat het niet gemakkelijk is voor moeders om zich in de zomer te verbergen. Het is gewoon te warm voor zowel moeder als kind. Als een klein kind honger heeft, is het belangrijk dat vrouwen zich op hun gemak voelen om te kunnen borstvoeden waar ze kunnen.

Toen Melanie Dudley, moeder van een pasgeborene, door een vreemdeling werd verteld zich in een restaurant te verbergen, reageerde ze op een manier die nu wordt begroet door duizenden moeders (en anderen) over de hele wereld.

Melanie Dudley zat in een restaurant met 30 graden met haar drie maanden oude zoon en een paar vrienden, toen haar baby plotseling besloot dat het lunchtijd was.

Melanie haalde voorzichtig haar tepel eruit zodat haar zoon kon beginnen met de borstvoeding zonder dat al het andere te zien was. Alleen, een man aan een tafel in de buurt was niet comfortabel met wat ze aan het doen was.

Melanie antwoordt
De vreemdeling benaderde Melanie en vroeg haar om zich te verbergen. Melanie beloofde zichzelf te bedekken, alleen niet op de manier die de man verwachtte.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215738847691566&set=a.3885789110582.162893.1454539318&type=3

“Ik probeerde het te bedekken, maar het was zo heet. Het was ongeveer 35 graden en mijn kleine baby zweette “, vertelde de Texaan VANDAAG.

“Ik zei:” Weet je wat? Ik ben op vakantie, ik neem dit af. ‘”

Melanie kon het probleem niet zien, maar de man in kwestie wel. Dus Melanie reageerde door in plaats daarvan de hoes over haar hoofd te plaatsen, waardoor het restaurant in lachen uitbarstte.

Een andere vrouw nam een ​​foto van Melanie en uploadde deze naar haar Facebook. De resulterende post kreeg al snel veel aandacht en is nu meer dan 217.000 keer gedeeld.

Het volstaat te zeggen dat Melanie’s acties de man tot zwijgen hebben gebracht die haar had verteld zich te bedekken. Deel dit artikel alsjeblieft om hulde te brengen aan de vindingrijkheid van Melanie.
[fblike]