Search
Close this search box.

Moeder waarschuwt voor verborgen zomergevaar – na het doen van een ontdekking op het gezicht van haar dochter

De zomer is eindelijk aangebroken en wat is bevredigender dan de hele dag buiten te zijn?

Maar wat we niet moeten vergeten, is dat we onze huid moeten beschermen!

Maar toen een moeder uit Newfoundland, Canada onlangs een zonnecrème op het gezicht van haar 14 maanden oude dochter aanbracht, kreeg ze de schok van haar leven. Nu waarschuwt ze andere ouders.

De UV-stralen van de zon kunnen erg gevaarlijk zijn, vooral aan het begin van de zomer. Een verbrande huid is pijnlijk, kan leiden tot littekens – en in het ergste geval leiden tot huidkanker. Het is dus extra belangrijk om zonnebrand te gebruiken als je tijd buitenshuis doorbrengt.

Maar wat is nog belangrijker?
Ten eerste, als we zonnebrandcrème op onze kinderen doen, moeten we onthouden dat we chemicaliën op hun gevoelige, jonge huid aanbrengen. En deze chemicaliën kunnen soms nog schadelijker zijn dan de zon zelf.

Helaas heeft Rebecca Cannon uit Newfoundland, Canada dit op de harde manier geleerd. Ze kocht een spray dat was goedgekeurd voor kinderen van 6 maanden en ouder. Ze volgde de instructies, spoot het in haar hand en wreef het in het gezicht van haar 14 maanden oude dochter.

Wat er daarna gebeurde was verschrikkelijk. Zoals je op de foto kunt zien, zwol het gezicht van haar dochter Kyla op. Ze werd verbrand en had grote blaren op haar wangen. Dit ondanks het feit dat de peuter die dag nauwelijks in de zon heeft doorgebracht.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158998207335144&set=a.10151202289280144.787355.530425143&type=3

Nu waarschuwt Rebecca andere ouders via Facebook:

“Let alsjeblieft op en wees voorzichtig bij gebruik van zonnebrandcrème! Ik weet niet waarom het niet uit de schappen wordt gehaald! ‘

Na de Facebook-update van Rebecca hebben verschillende andere ouders gemeld dat hetzelfde met hun kinderen gebeurt.

We hopen dat het product, Banana Boat SPF 50, uit de schappen wordt gehaald, zodat geen kinderen meer hoeven te lijden.

Deel als je het er mee eens bent en hoopt dat Rebecca haar bericht verspreidt!
[fblike]