Search
Close this search box.

Moeder vindt geheime brief vastgeplakt aan rek in etalage

Tot op vandaag herinner ik me hoe magisch het voelde om een speelgoedwinkel binnen te wandelen als kind. Ik keek graag naar alle soorten poppen, de Legopakketten en de teddyberen. Ik had geluk, want m’n moeder of vader kocht altijd iets en ik mocht dus telkens een speeltje kiezen om er thuis mee te spelen.

Maar toen Bonita Ortega, zelf moeder, onlangs zelf naar een speelgoedwinkel ging, gebeurde er iets vreemd. Wat er gebeurde is ontroerende herinnering aan hoe kostbaar het leven is.

Bonita’s zoontje van twee, Nixon, had zijn been gebroken en ze wilde hem opvrolijken met een nieuw speeltje. Nixon houdt van de “Cars” films dus ging ze recht naar het Cars-departement. Maar toen ze daar was, trok onmiddellijk iets haar aandacht.

Het was een envelop die was vastgekleefd aan de etalage, en Bonita kon zien dat er iets op geschreven stond. Nieuwsgierig stapte ze er naar toe en las ze het.

“Gebruik dit geld om iets te kopen ter ere van ons zoontje Henry die 4 zou worden op 2 maart 2018.”

Bonita kon haar ogen nauwelijks geloven en keek onmiddellijk rond om te zien of de persoon die het briefje had geschreven nog in de winkel was.

“Ik keek rond vol ongeloof en was erg emotioneel. Ik begon onmiddellijk te huilen, het waren tranen van ontroering. Ik voelde de pijn van Henry’s familie, maar was zo dankbaar dat mijn zoon Nixon dit jongetje kon eren,” schreef ze op Facebook.

Bonita nam het geld en kocht Nixon een stuk speelgoed uit de film “Cars”.

Hij was dolgelukkig en speelde er de hele tijd mee.

“Ik wou dat ik Henry’s ouders persoonlijk kon bedanken en hen kon vertellen hoe dankbaar we zijn voor hun mooie gebaar,” schreef Bonita.

Sinds Bonita haar bericht op Facebook heeft geschreven, werd het bericht al duizenden keren geliked. Ik hoop echt dat Henry’s ouders het bericht kunnen zien en weten hoe gelukkig Nixon is met zijn geschenk.

Ik kan me zelfs niet voorstellen hoe vreselijk ik me zou voelen mocht ik mijn kind verliezen. Rust in vrede, lieve Henry.

Als jij ook ontroerd bent door dit verhaal, deel dan aub dit verhaal met je vrienden en geliefden.
[fblike]