Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moeder van het meisje dat dood gevonden werd in de oven, praat nu voor het eerst tegen de media.

Een moeder uit Mississippi in de VS wier 21 maanden oude dochtertje vermoedelijk werd vermoord door haar oma – die werd aangeklaagd wegens het neersteken van de peuter en haar daarna in de oven gebraden te hebben – zegt dat haar moeder haar kleine meisje voordien altijd als een klein prinsesje behandelde.

Het lichaam van het meisje, Royalty Marie Floyd, werd maandagavond dood en verbrand aangetroffen in de oven van het huis van haar 48-jarige grootmoeder, Carolyn Jones, in Shaw, waar de peuter samen met Jones woonde. De moeder van het meisje, Veronica Shant’e Jones, woonde niet in het huis.

De moeder sprak nu voor het eerst over de gruwel.

“Royalty Marie Floyd was het beste dat me ooit overkwam”, schreef Veronica Jones op Facebook. “Ze was mijn enige dochter. Mijn eerste liefde. Het moeilijkste wat ik ooit in mijn leven moest meemaken. Mijn hart werd uit mijn borst gerukt.”

Veronica Jones kreeg van de politie te horen dat haar moeder “mijn dochter neerstak en haar bakte in de oven.” Niettemin dringt ze erop aan dat haar moeder van haar dochter hield.

“Ze behandelde Royalty altijd als een prinses en iedereen die ons kent weet dat”, schreef Jones. “Aan mijn dochter Royalty: ‘Mama zal altijd van je houden en je zult voorgoed in onze harten verder leven.’”

Het lichaam van het meisje werd gevonden door haar broer die de politie belde. Jones werd later in haar huis gearresteerd, waar ze de enige persoon was die bij het meisje was.

“Rust in vrede”, sloot Jones af. “Ik weet dat je nu op een betere plek bent.”

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DEZE GRUWEL ZO ONBEGRIJPELIJK EN SCHOKKEND VINDT. ONZE GEDACHTEN GAAN UIT NAAR DE NABESTAANDEN.