Search
Close this search box.

Moeder laat 2 hulpeloze kinderen achter in kokend hete wagen tijdens shoppen – iedereen op internet wordt razend

We zitten al enkele weken middenin een extreme hittegolf, net als vele andere landen. De temperaturen swingen de pan uit. Elke dag is er wel een verhaal waar een kind of dier wordt achtergelaten in een hete wagen.

Onlangs nog werd een tweejarige baby uit een wagen gered in Duitsland nadat de moeder met een vriendin op een festival was. En nu doet er opnieuw schokkend nieuws de ronde.

In een hitte van 30 graden liet een moeder haar twee kleine kinderen achter in de wagen tijdens het shoppen. De kinderen bleven minstens een kwartier alleen achter in de snikhete wegen toen een 19-jarige voorbijganger de twee zwetende kinderen opmerkte en meteen de politie belde.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de moeder al terug bij de wagen.

De temperatuur in de wagen was heel wat hoger dan buiten. De verklaring van de moeder was dat de twee kinderen in slaap waren gevallen en ze hen niet wilde wakker maken. De moeder werd aangeklaagd voor kindermishandeling.

We zijn er zeker van dat de moeder geen slechte bedoelingen had toen ze haar kinderen achter liet in de wagen, maar de onschuldig lijkende situatie kan snel veranderen naar iets zeer gevaarlijk.

Deel aub dit bericht met je vrienden zodat geen enkel levend wezen in een snikhete wagen moet blijven – of erger nog – erdoor kan sterven.
[fblike]