Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moeder in shock nadat ze op echo “haar overleden vader haar ongeboren dochter een kus ziet geven’

Voor mij voelt het alsof wonderen elke dag gebeuren, maar ze worden misschien niet altijd als zodanig herkend. Want om ons heen barst het leven van mysteries – een glas water, een zonnestraal, een blad, een rups, een bloem, gelach, regendruppels – of een detail in een echografie.

Nu beweert een Californische moeder dat haar echografie iets verbluffends laat zien dat een beetje moeilijk is om te geloven.

Aanvankelijk dacht Shantel Carrillo, 30, dat ze de enige was die het zag – maar toen ze het aan haar vrienden en familie liet zien, kon haar familie het niet helpen haar maar op één ding wijzen:

“Op het moment dat ik het plaatste was er ongeveer 30 seconden later iemand die zei:” Er is een engel die je baby kust, “zei Shantel tegen NBC San Diego.

Shantel is ervan overtuigd dat haar overleden vader, Cuck, haar ongeboren dochter kust op de echo’s.

Het figuur op de echografie lijkt erg op haar vader, die stierf in 2016.

‘Het heeft zijn neus, zijn kleine mollige wangen, zijn kleine dubbele kin en mijn vader droeg altijd een pet. Het lijkt erop dat de snavel van zijn pet en zijn lippen de hare zo perfect raken, ‘ vertelde Shantel aan ABC10.

Shantel plaatste de foto op social media samen met een foto van haar vader en de eerstgeboren dochter van Shantel. Volgens Shantel zou haar geliefde vader dolblij zijn om deel uit te maken van het leven van haar kleinkinderen.

Ze voegt eraan toe dat het detail op de echografie haar placenta kan zijn maar Shantel is nog steeds trots en blij met de foto die volgens haar een extra dimensie aan haar zwangerschap geeft.

Haar dochter is gepland om in april geboren te worden – dezelfde maand dat haar vader werd geboren. Is het toeval of niet?

Ik weet niet wat ik moet geloven maar het voelt alsof de vader van Shantel over zijn kleinkind waakt en ik moet zeggen dat de beelden van de echografie erg op een menselijk gezicht lijken. Wat denk jij?