Search
Close this search box.

Moeder hoort artsen schreeuwen tijdens het uitvoeren van keizersnee en schrikt als ze de grootte van haar baby ziet.

Alle ouders vinden hun kinderen de mooiste en natuurlijk de meest speciale en dat is hoe het zou moeten zijn, maar voor de moeder-van-drie Chrissy Corbitt was haar vierde kind echt heel speciaal.

De 29-jarige vrouw in Florida is nu een moeder van vijf na de geboorte van het mooie meisje Carleigh. Chrissy vermoedde al dat haar vijfde kind misschien aan de grootte kant zou zijn, aangezien haar vorige kinderen 4 en 4.5 kilo waren oen ze werden geboren, maar ze had niet verwacht dat ze zo groot zou worden!

Tijdens haar vijfde zwangerschap zei haar man Larry dat haar lichaam ongeveer een maand hetzelfde bleef, maar haar buik steeds groter werd.

“De buik werd groter en groter. Het leek alsof ze een enorme strandbal had en het werd steeds meer opgeblazen. “Larry vertelde Inside Edition.

Chrissy had een keizersnee nodig en terwijl haar baby werd afgeleverd herinnert haar man Larry de dokter: “Ik weet niet waar het stopt met deze baby. Zijn het er twee?” Volgens hem was het de grootste baby die hij ooit had afgeleverd.

Chrissy kon het niet geloven toen ze haar dochtertje kreeg.

“Ik had het gevoel dat ik een peuter had gekregen, ik dacht dat ze zou opstaan ​​en naar de kinderkamer zou lopen,” grapte Chrissy.

Haar dochter Carleigh Brooke Corbitt woog maar liefst 6.5 kilo bij de geboorte. Ze was bijna twee keer zo groot als een gemiddelde baby. Chrissy kon haar ogen nauwelijks geloven.

Larry werd meteen verliefd op zijn mooie grote babymeisje. “Haar wangen waren zo mollig en ze was gewoon zo dik. Ze was natuurlijk zo mooi,” voegde hij eraan toe.

Proost in de operatiekamer
Het medische personeel was opgetogen over de grootte van Carleigh. “Ik hoorde iedereen juichen in de operatiekamer. Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt,” voegde ze eraan toe.

Baby Carleigh was zo groot dat ze niet in de kleren en luiers paste die haar ouders voor haar hadden gekocht.

‘Alle spullen die we hebben gekocht in de aanloop naar haar geboorte, hebben we geschonken aan een plaatselijke kerk’, grapte Larry.

Toen Carleigh groeide, was ze veel groter dan de meeste baby’s van haar leeftijd en bij 3 maanden oud droeg ze kleding voor een kind van 9 maanden oud.

Carleigh is echter niet de zwaarste baby ooit. Volgens Guinness World Records, werd een babyjongen met een gewicht van 10 kilo geboren in 1879.

Afgezien van haar speciale geboorte, werd Carleigh geboren als een gezonde baby en geeft ze veel vreugde aan haar ouders en broers en zussen.

‘Ze is gewoon een blije baby, ze lacht de hele tijd,’ zei Chrissy. “Ik kan geen genoeg van haar krijgen.”

Natuurlijk houden Chrissy en Larry van al hun kinderen evenveel, maar Carleigh zal altijd een speciale plaats in hun hart hebben – zij is de jongste en de grootste!

En wat betreft het hebben van nog meer baby’s: “Dat is genoeg voor mij,” zei Chrissy. “We laten het hier bij.”