Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moeder herenigt met dochter na 69 jaar.

Na 69 jaar zagen een moeder en haar dochter elkaar weer, nadat ze elkaar via een DNA test kit vonden.

Genevieve Purinton (88) was 18 jaar oud in 1949 toen ze beviel van haar dochtertje Connie Moultroup, aldus Fox News. Na de geboorte werd haar echter vertelt dat de baby was overleden.

„Ik zei dat ik de baby wilde zien”, herinnert ze zich. „Ze vertelden me dat ze was overleden.”

Genevieve dacht dat ze niemand meer had op deze wereld. Al haar broers en zussen waren overleden en ze had geen verdere kinderen gekregen.

Afgelopen maandag werden moeder en dochter herenigd nadat Connie een DNA-test kit kreeg van haar eigen dochter.

Bij de resultaten dacht ze de naam van haar moeder te hebben gevonden, maar het bleek haar nicht te zijn. Nadat ze haar moeders naam noemde, vertelde haar nicht: „Dat is mijn tante en ze leeft nog.”

Connie vertelde aan Fox dat ze dit haar hele leven wilde. „Ik herinner me toen ik vijf jaar oud was, wensende dat ik mijn moeder kon vinden.”

De 69-jarige vrouw werd geadopteerd en groeide op in Zuid-Californië, terwijl haar moeder aan de andere kant van het land, in Florida, woonde. Haar adoptiemoeder stierf toen ze 5 jaar oud was en kreeg daarna een stiefmoeder die haar mishandelde.

Tijdens de hereniging maandag omhelsden de huilende vrouwen elkaar – voor een lange tijd.

„Je bent echt niet dood” vertelde Genevieve in tranen aan haar dochter, die antwoordde: „Ik ben niet dood.”

Nu heeft Genevieve haar dochter terug, kleinkinderen en zelfs twee achterkleinkinderen die aan de universiteit studeren. Hieronder kun je het ontroerende moment zien waarop moeder en dochter elkaar na 69 jaar weer zien.