Search
Close this search box.

Moeder haast zich naar kinderopvang nadat haar baby is ‘aangevallen’: dagen later onthult bewakingscamera vreselijke waarheid

Het was iets meer dan een jaar geleden dat Tracy Blinov haar 7 maanden oude dochter, Eliana, achterliet op de dagopvang in Busy Hands in Montana, VS, voordat ze naar het werk ging.

Het duurde niet lang voordat ze een telefoontje kreeg van een medewerker van Busy Hands … eentje dat ze nooit zal vergeten.

Tracy kreeg te horen dat haar dochter was gebeten, dus ging ze meteen naar het centrum om het te controleren.

Toen ze aankwam, zag ze een schokkende aanblik, volgens het nieuwsstation krtv.com.

Eliana was niet één keer gebeten; haar hele gezicht was bedekt met sporen die een ouder kind had veroorzaakt.

Dat kinderen elkaar kunnen bijten is niets nieuws – deze dingen gebeuren elke dag over de hele wereld. Wat echter Tracy het meest zorgde, was het feit dat ze zo vaak was gebeten voordat een personeelslid tussenbeide kwam.

Na het bekijken van bewakingsbeelden van de kinderopvang, dagen na de beproeving, besefte Tracy dat Eliana bijna anderhalve minuut was aangevallen voordat iemand de twee kinderen probeerde te scheiden.

Ze had meer dan tien bijtwonden op haar gezicht en lichaam.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155039197188758&set=a.10150137263563758.302304.741238757&type=3

Na het incident is een onderzoek gestart om uit te zoeken waarom het personeel zo er zo lang over had gedaan om te reageren.

De kinderopvang beweert dat ze naar Eliana zijn gegaan op het moment dat ze haar hoorde schreeuwen.

Vorige beet
De tweejarige die schuldig was aan de aanval was nog maar net begonnen op de crèche.

Slechts een week daarvoor was de peuter uit een ander centrum verwijderd vanwege het bijten van een ander kind.

De moeder van het kind had echter niet aan Busy Hands kunnen vertellen over dat specifieke incident, en dus had de kinderopvang niet kunnen verwachten dat ze dit gedrag op hun eigen terrein zouden verwachten.

“Deze peuter die binnenkwam, was nieuw en zij verzuimde ons te vertellen dat het kind een bijter was en had verzuimd om ons te vertellen dat ze de week ervoor uit Little Griz waren getrapt omdat ze een kind had gebeten,” zei de eigenaar, ABC Fox Montana.

“Als dat ons zou zijn verteld, hadden we kunnen zeggen:” Nee, we kunnen haar niet nemen. ”

De beten waren zo ernstig dat Eliana antibiotica moest nemen. Het kleine meisje had echter, ondanks een gezicht vol blauwe plekken, slechts enkele dagen na het evenement een goed humeur.

Dit is wat Tracy op Facebook schreef over het incident:
‘Ze is tegenwoordig in een veel beter humeur. Ik ben blij om te zeggen dat de kneuzingen en zwellingen een beetje naar beneden komen, het is verbazingwekkend hoe veerkrachtig baby’s zijn. Zo weggeblazen door de steun van iedereen. ”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155043716673758&set=a.10150137263563758.302304.741238757&type=3

Volgens de wet van Montana moeten er maximaal vier peuters zijn voor één volwassene op een kinderdagverblijf.

Na de aanval van Eliana heeft Busy Hands echter aangekondigd dat het haar doel is om dit terug te brengen tot twee kinderen per werknemer, om ervoor te zorgen dat er nooit iets gebeurt.

Het is duidelijk dat wanneer we onze kinderen voor de dag achterlaten, we verwachten dat ze goed worden verzorgd; we vertrouwen erop dat er niets ergs met hen zal gebeuren.

Iedereen die ooit een kind heeft gehad weet alles wat nodig is om even te wegdraaien voor een ongeluk.

Als het voor Eliana anderhalve minuut kostte om de hulp te krijgen die ze zo hard nodig had, lijkt het erop dat de kinderopvang haar manier van werken serieus moet aanpassen. De moeder van het kind had natuurlijk ook het vorige bijtincident moeten noemen toen ze haar aanmeldde.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155088024143758&set=a.10150137263563758.302304.741238757&type=3

Ik hoop dat de ouders van Eliana niet al te bang zijn om haar weer op de kinderopvang achter te laten, en dat Busy Hands hun manier van doen regelen, zodat geen kinderen in de toekomst zonder toezicht worden achtergelaten.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook als je vindt dat kinderopvang meer geld zou moeten krijgen om meer personeel aan te nemen.
[fblike]