Search
Close this search box.

Moeder haalt 8-jarige dochter van school en ontdekt de ´schoolcel´

Als je je kind op school afzet, hoop je dat er goed voor hem of haar gezorgd wordt door opgevoede volwassenen die alleen maar het best voor de kinderen willen.

Natuurlijk kan straf passend zijn als een kind zich slecht heeft gedragen, hoewel we hopen dat dat niet te vaak gebeurt.

Geen ouder wil een belletje van een leraar krijgen en horen dat hun kind zich slecht heeft gedragen.

Toen Connie Ramstad, moeder van de 8-jarige Alegra, een telefoontje kreeg van school en hoorde dat haar dochter zich slecht had gedragen, was ze boos en teleurgesteld, schrijft de Denver Channel .

Ze had een andere student bedreigd, en dat was niet zoals Connie haar dochter had opgevoed.

Toen ze op school kwam om haar dochter op te halen, kreeg ze echter een schok. Allereerst leek het alsof Alegra helemaal niemand had bedreigd, ze had haarzelf alleen verdedigd nadat ze was gepest.

Verder had de 8-jarige geen normale straf gekregen. Ze was opgesloten in iets dat leek op een echte gevangeniscel.

De school noemde de kamer ´strafkamer´ maar het was een cel van 1,2 bij 2,4 meter.

Of Alegra nou straf verdiende of niet, het is nooit oké dat een school een kind opsluit.

Alegra huilde urenlang nadat haar moeder haar had opgehaald en bleef drie dagen thuis omdat ze getraumatiseerd was. Haar moeder haalde haar van school na het incident.

Wat vind jij, kan een school een kind zomaar opsluiten? Ik kan het persoonlijk niet begrijpen dat ze niet gewoon even een tijdje apart gezet werd.

Deel je mening met ons in de comments en vergeet het artikel niet te delen met je Facebookvrienden zodat ze hun zegje kunnen doen.
[fblike]