Search
Close this search box.

Moeder deelt foto van 6-jarige dochter in het ziekenhuis nadat ze heel erg gepest werd.

Een hartverscheurende foto van een moeder gaat viraal nadat ze het op de sociale media postte met details over wat haar dochter moet doorstaan in de handen van pestkoppen.

Carrie Golledge uit Tiverton, Devon, deelde de foto van haar zesjarige dochter Sophia samen met een hartverscheurende boodschap.

De post werd ondertussen meer dan 180.000 keer gedeeld en lokte meer dan 152.000 reacties uit.

Ze schreef:

“Dit is wat pesten doet. Dit is mijn 6-jarige dochter, in het ziekenhuis, omwille van pesten. Dit is mijn kind met zo’n medelevend hart, en ondanks het feit dat ze zo ziek is, wil ze dat er niemand in de problemen komt.”

“Dit is mijn kind dat stopte met eten, zichzelf in slaap huilde, en zo angstig is dat ze deze nacht op een uur tijd meer dan 20 keer moest braken. Dit is mijn kind van wie de ‘beste vriend’ haar zo lang emotioneel mishandelde dat ze dacht dat het normaal was.”

“Dit is mijn kind die meer in dan uit het ziekenhuis is omdat ze letterlijk ziek is van de schrik. Dit is mijn kind dat afgewezen werd omdat ze ‘verhaaltjes vertelde op school.’ Dit is mijn kind dat op de sociale media gepest werd door de ouders van pestkoppen, gewoon omdat ze zo’n puur hart heeft.”

“Dit is mijn kind dat, toen ze het probleem aangaf bij haar school, te horen kreeg dat ‘zesjarigen altijd zesjarigen zullen zijn.’ Dit is mijn kind dat van de school te horen kreeg dat zij diegene is die zich moest schamen en zich op een ochtend in een zijdeur verschool.”

“Dit is het kind van wie het verhaal belachelijk gemaakt en gemanipuleerd wordt door dezelfde mensen die verondersteld worden om haar te beschermen. Dit is mijn kind dat wil dat dit niemand anders zou overkomen. Dus dit is het verhaal van mijn kind dat we delen, maar ze is een van vele … teveel!”

In een volgende post onthulde Carrie dat haar dochter van school veranderde en dat ze het beter maakt.