Search
Close this search box.

Mishandelde asielhond valt in slaap in armen van redder – moment waarop ze weet dat ze veilig is.

Wat volgt is een hartverwarmend verhaal over een hond genaamd Bella die het grootste deel van haar leven doorbracht op de betonnen vloer van een publiek asiel. Bella voelde zich nooit geliefd. Niemand toonde vriendelijkheid jegens dit arme dier. Ze werd nooit uitgelaten voor een wandeling of de kans gegeven om te rennen.

Ze leidde een miserabel leven totdat redders van Howl Of A Dog haar eindelijk uit die vreselijke plek konden bevrijden en haar de medische aandacht konden geven die ze wanhopig nodig had.

Ondanks wat Bella had doorgemaakt, was ze nog altijd erg vertrouwend en vriendelijk naar mensen toe. Onderweg naar de dierenkliniek viel ze in slaap in de armen van haar redder. Op dat moment wist ze dat ze letterlijk in goede handen was en voelde zich voor het eerst in haar leven echt veilig.

Van zodra ze in de dierenkliniek arriveerden, kreeg ze een hoognodig badje en behandeling tegen vlooien. Ze kreeg medicijnen om haar milt en lever te helpen en kreeg voldoende voedsel om haar terug op gewicht te brengen.

Bella is sindsdien bijgekomen en is een erg gelukkige en speelse puppy. Ze kreeg de nodige vaccinaties en haar vlooien zijn verdwenen. Ze heeft een prachtige en zuivere vacht en ziet er gewoon veel gezonder uit nu.

Eenmaal Bella volledig hersteld is, zal ze voor adoptie worden vrijgegeven. Het lijkt erop dat ze niet lang zal moeten wachten om een eeuwige en liefdevolle thuis te vinden omdat ze zo’n geweldige hond is.

Bella moest het grootste deel van haar leven dan wel doorbrengen in een vreselijk asiel, maar de rest van haar leven zal gevuld zijn met liefde en geluk en alles wat ze verdient!

[fblike]