Zoek
Sluit dit zoekvak.

Michael Bublé zegt in “Laatste interview” dat hij stopt met muziek na de strijd tegen kanker van zijn zoontje.

Michael Bublé zegt dat hij stopt met muziek nadat de strijd tegen kanker van zijn zoontje hem een nieuwe kijk op het leven gaf.

“Dit is mijn laatste interview”, zei hij in een emotioneel gesprek met Daily Mail dat zaterdag gepubliceerd werd. “Ik trek me terug uit de muziekindustrie. Ik heb het perfecte album gemaakt en nu kan ik stoppen op de top.”

Bublé, wiens nieuwe album “Love” uitkomt in november, besprak het trauma en de hartzeer die hij leed terwijl zijn zoontje Noah tegen leverkanker vocht na zijn diagnose in 2016.

“Ik weet zelfs niet hoe ik ademde”, zei hij. Bublé voegde eraan toe dat de tijd van Noah in het ziekenhuis zijn prioriteiten en ingesteldheid compleet veranderde. “Ik stelde mezelf niet in vraag, ik stelde al het andere in vraag.”

De 43-jarige herinnert zich hoe hij samen met zijn vrouw Luisana Lopilato het beste probeerde te maken van een slechte situatie door het ziekenhuis het “fun hotel” te noemen en tenten te maken van beddenlakens.

Bublé zei dat hij besefte dat dingen als ticketverkoop niet belangrijk zijn.

“De diagnose deed me inzien hoe dom ik was door me zorgen te maken over die onbelangrijke dingen”, zei hij. “Ik was beschaamd over mijn ego, dat ik die onzekerheid had toegelaten.”

En hij zal ook wegblijven van het nieuws en de sociale media.

“En ik besloot dat ik nooit meer mijn naam zal lezen, nooit nog een review en dat heb ik nooit meer gedaan. Ik besloot dat ik nooit meer sociale media zou gebruiken, en dat heb ik nooit meer gedaan”, en voegde eraan toe dat hij gevangen zat in “beroemdheidsnarcisme.”

De vijfjarige Noah is nu in remissie. Het koppel is ook nog ouder van de 2-jarige Elias en in juli verwelkomende ze een babymeisje genaamd Vida.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ ZOVEEL RESPECT HEBT VOOR DEZE ZANGER EN ZIJN BESLISSING OM TE STOPPEN MET MUZIEK.