Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met deze simpele truc voorkom je dat de politie je ooit nog een boete geeft voor te hard rijden

Elk jaar worden duizenden bestuurders beboet bij snelheidscontroles van de politie – en een groot aantal daarvan wordt betrapt door automatische snelheidscamera’s.

Maar wist je dat er een manier is om de flinke boetes die gepaard gaan met te hard rijden te vermijden?

Er bestaat een truc, waarmee je je nooit meer zorgen hoeft te maken over betrapt worden op snel rijden!

Het is absoluut briljant. Het beste van alles is dat de methode internationaal werkt, in elk land ter wereld.

Hier lees je hoe je snelheidsboetes kan vermijden:
1. Kijk goed naar de borden op de weg waarop de snelheidslimiet staat. Het aangegeven nummer is de maximale snelheid die je mag rijden. Of je nu te voet, met de fiets of met de auto bent.

2. Probeer de snelheidsmeter van uw auto te vinden. Je vindt hem normaal gesproken ergens voor de bestuurdersstoel, op het dashboard. De meter heeft een pijl die naar een cijfer wijst, waarmeede snelheid van de auto wordt weerspiegelt. Bij nieuwere auto’s wordt de snelheid soms digitaal weergegeven, met cijfers.

3. Dit laatste punt is vaak het moeilijkst. Pas je snelheid aan aan het nummer op het verkeersbord. De politie kan je niet beboeten als je hier niet overheen gaat!

Vreemd genoeg zijn er verrassend weinig mensen die zich bewust zijn van deze simpele maar geniale truc. En het beste van alles: als je je eraan houdt, hoef je nooit meer een snelheidsboete te betalen. Nog beter – de weg wordt voor iedereen veel veiliger!

Deel deze slimme truc met iedereen die je kent, zodat ze hem ook leren!
[fblike]