Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met deze eenvoudige truc krijg je nooit meer een parkeerboete

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je hoeft alleen maar een supermarkt in te duiken om wat melk te kopen. Het duurt niet langer dan een minuut. Dus parkeer je gewoon naast de winkel, en stapt uit.

Als je eenmaal in de winkel bent, zie je nog wat andere dingen die je nodig hebt. Eén minuut wordt twee en opeens is er een lange rij bij de kassa.

Binnenkort ben je daar 10 minuten binnen geweest. Maar wie heeft er zoveel pech dat een handhavingsambtenaar op het parkeerterrein verschijnt terwijl je in de winkel bent?

Je komt naar buiten en je staat op het punt om terug te gaan in je auto als je een stuk papier onder je ruitenwisser ziet liggen. Neee!!!

Maar er is een manier om onnodige parkeertickets zoals deze te vermijden …

Bekijk de onderstaande lijst en je krijgt nooit meer een parkeerboete.

1. Kijk altijd vóór het parkeren op de verkeersborden
Bij sommige plaatsen kan je gratis parkeren, terwijl anderen geld kosten en er zijn veel plaatsen waar je helemaal niet kunt parkeren.

2. Parkeer in de richting van het verkeer
Tegen het verkeer in parkeren, zelfs als jeer mag parkeren, levert je ook een boete op.

3. Vermijd parkeren voor garages en opritten
Parkeren voor een garage of oprit kan erg duur zijn. Het is aanzienlijk duurder om een ​​auto terug te krijgen van een ophaalplek dan een normaal parkeerticket te betalen.

4. Parkeer nooit dichtbij een zebrapad
Houd rekening met zebrapaden en zorg ervoor dat je op ten minste 10 meter afstand van hen parkeert. Het is echter mogelijk om met een zebrapad achter je te parkeren zolang je auto geen risico voor voetgangers vormt. Maar kijk altijd rond naar parkeerborden om te zorgen dat je in die bepaalde plaats kunt parkeren.

5. Betaal voor de hele periode
Als je parkeert op een plek met een meter, moet je de volledige periode betalen. Als je voor een kaart betaalt, kan je ook een boete krijgen, zelfs als je maar 10 minuten te laat bent.

Op sommige plaatsen kan je ook betalen met een app, waardoor je gemakkelijk meer tijd kunt toevoegen als je te laat bent.

6. Parkeer nooit op een handicapparkeerplaats
Uiteraard kunnen gehandicapte plaatsen soms uitnodigend uitzien, omdat ze altijd dichtbij zijn waar je naartoe wilt. Maar houd er rekening mee dat deze plaatsen geschikt zijn voor mensen die ze echt nodig hebben.

Kijk aan de positieve kant en geniet van het extra kleine stukje dat je krijgt door verder weg te parkeren. Het is goed voor je gezondheid!

Bonustip:
Maak geen ruzie met parkeerwachten.

Schrijft een officier je een boete uit als je weer terug bent in je auto? Wees aardig. Gillen naar een parkeerwacht laat ze de boete niet vergeten.

Aan de andere kant kan vriendelijk zijn je kansen om gemakkelijker van de boete af te komen vergroten.

Deel gerust je tips en ervaringen over het vermijden van parkeerkaarten in de reacties.

Deel het artikel met al je vrienden op Facebook, zodat ze in de toekomst ook parkeerboetes kunnen vermijden!
[fblike]